10.30 Exclusiv la Libertatea: concluzii ingrijoratoare despre cum se raporteaza copiii romani la abu...


Libertatea va prezinta azi, in exclusivitate, rezultatele unui studiu realizat de Fundatia World Vision Romania pe tema abuzului sexual asupra copiilor.


Peste 1.500 de copii, cu varste cuprinse intre 8 si 18 ani, au raspuns unui chestionar online, iar rezultatele sunt ingrijoratoare.


Multi dintre copii nu recunosc unele forme ale abuzului sexual, dar si mai multi nu au vorbit sau nu ar vorbi cu un adult - parinte, ruda, profesor sau psiholog - despre ce li s-a intamplat.


In studioul Libertatea vine, la Adriana Nedelea LA FIX, de la ora 10.30, directoarea World Vision Romania, Mihaela Nabar, pentru a explica rezultatele studiului.


Tot la 10. 30 aflati ce contine scrisoarea trimisa de Gheorghe Dinca parintilor Alexandrei Macesanu si de ce avocatul familiei Macesanu nu crede in autenticitatea ei.


Cresc amenzile pentru romanii care isi deranjeaza vecinii! De duminica, o noua lege este in vigoare. Amanunte despre ea, dar si care sunt situatiile clare in care politistii pot folosi forta, aflati la Adriana Nedelea LA FIX, la ora 10.30!


Comments