14 romani, arestati in Italia pentru clonare de carduri bancare

14 romani, arestati in Italia pentru clonare

14 romani, arestati in Italia pentru clonare de carduri bancare


Politia italiana a anuntat miercuri, 17 august, ca a arestat 14 cetateni romani, membri ai unei bande care a comis 20 de retrageri frauduloase de bani de la bancomate, a informat Agerpres, care citeaza agentia italiana ANSA.


Politia locala a transmis ca banda clona carti de credit si PIN-uri pentru a opera furturi din conturi bancare prin bancomate de pe teritoriul Italiei. Totodata, cu datele furate, hotii au achizitionat produse scumpe, inclusiv tablete si telefoane smart.


Toti suspectii sunt romani cu varste cuprinse intre 29 si 59 de ani si, conform politiei italiene, acestia au antecedente penale indelungate. Ei au fost arestati in orasul italian Ancona, acuzati de furt cu circumstante agravante, detinere de bunuri furate si falsificare de instrumente de plata altele decat numerar.


In total, 20 de infractiuni au fost comise de banda de romani in Ancona, Bologna, Rimini, Ferrara, Forli-Cesena, Macerata, Chieti, Livorno, Verona, Novara si Fermo. Infractiunile au fost scoase la iveala dupa investigatiile care au avut loc in perioada septembrie 2020-ianuarie 2021.


Comments