3 zodii care nu pot sta fara amant - triunghiuri amoroase riscante. Horoscopul minciunii

3 zodii care nu pot sta fara amant

3 zodii care nu pot sta fara amant - triunghiuri amoroase riscante. Horoscopul minciunii

Constiente de calitatile si aptitudinile pe care le au, nu rezista sa le impartaseasca doar cu un singur barbat, ci cu mai multi. Fie ca se plictisesc sau ca vor ceva mai mult de la barbatul de langa ele, cele 3 zodii nu rateaza oportunitatea de a-si imparti viata intre doi barbati.

Berbec

Pline de viata si iubitoare de distractie, se plictisesc sa-si imparta viata cu un singur barbat. Isi doresc foarte mult o viata complexa si dinamica, in care sa nu existe momente anoste. Astfel, femeile Berbec nu au nicio problema in a avea un amant, deoarece considera ca asta le face viata mai palpitanta si mai dinamica. Viata de familie le plictiseste si li se pare ca implica prea multe responsabilitati carora nu le pot face fata.

Leu

Femeile Leu sunt constiente de frumusetea lor si nu rateaza vreun moment in care sa o puna in valoare. Mereu aranjate si dichisite, iubesc sa fie in centrul atentiei si admirate. Un singur iubit nu este suficient, deoarece nu le poate complimenta in masura in care isi doresc ele. Femeile Leu nu pot rata ocazia de a avea un amant care sa le aprecieze peste masura si sa le faca sa se simta cele mai frumoase de pe planeta. Toata viata lor se invarte in jurul aprecierilor, iar acest lucru se dovedeste prin dorinta lor de a primi tot mai multe cuvinte frumoase despre aspectul lor fizic.

Varsator

Visatoare si mereu plutind pe un norisor roz, considera ca viata poate fi mai buna decat este deja. Sunt permanent in cautarea idealului si a barbatului perfect, de aceea sunt de parere ca trebuie sa experimenteze constant pentru a gasi ceea ce isi doresc cu adevarat. In momentul in care gaseste un barbat care o face sa rada mai mult decat partenerul sau care ii ofera sansa de a-si scoate la iveala latura aventuriera, femeia Varsator nu refuza si accepta cu zambetul pe buze o relatie extraconjugala.

Comments