3 zodii condamnate la singuratate: blestemate sa ramana fara partener

3 zodii condamnate la singuratate blestemate

3 zodii condamnate la singuratate: blestemate sa ramana fara partener

Desi niciun semn nu este in mod obligatoriu blestemat sa ramana singur pentru totdeauna, sunt zodii care isi ingreuneaza parcursul amoros, din cauza temperamentului. Afla daca te-ai nascut si tu sub influenta tragica a uneia dintre zodiile predispuse la singuratate!

Capricorn

Atunci cand ai aspiratii inalte, cu mult peste asteptarile muritorilor de rand, sunt sanse mari sa nu iti gasesti niciodata un companion pe masura calitatilor tale. Femeile Capricorn sunt inteligente, muncitoare, responsabile, constiente de calitatea lor si hotarate sa gaseasca aceste calitati reflectate in partener, ceea ce le transforma in candidate aproape sigure la singuratate, scrie divahair.ro.

Fecioara

Perfectionista, meticuloasa, atenta si mereu in garda: ne pare rau, dar nativa din Fecioara provoaca unui barbat mai degraba fiori de teama decat de iubire! Desi este cel mai adesea doar o aparenta, ea pare a fi cea mai rea din tot zodiacul, ceea ce va pune orice potential partener pe fuga!

Varsator

Semn de aer, aceasta nativa are o inteligenta peste medie si un caracter original, diferit de al celorlalte semne zodiacale. Mersul leganat, expresia aeriana si comentariile neobisnuite ridica semne de intrebare celor din jur si le confera impresia ca nativa este coborata din sfere inalte, total intangibile muritorilor de rand.

Comments