A CASTIGAT CONCURSUL – Gabriela Hofer, noul director al Spitalului de Pneumoftiziologie din Baia Mare

A CASTIGAT CONCURSUL – Gabriela Hofer, noul director al Spitalului de Pneumoftiziologie din Baia Mar...

A CÂȘTIGAT CONCURSUL Spitalul de Pneumoftiziologie din Baia Mare are un nou manager. Fostul viceprimar al municipiului Baia Mare și consilier local în actualul mandat, Gabriela Hofer a câștigat concursul organizat în vederea ocupării funcției de manager al unității spitalicești. Acesta a fost declarată admisă după ce a obținut la cele două probe media finală de 8,79.

La concursul pentru ocuparea funcției de manager al Spitalului de Pneumoftiziologie au participat Gabriela Hofer și fostul șef al unității medicale, Alexandru Bondre. Acesta din urmă a fost declarat respins după ce a obținut o notă mai mică la concurs, media finală fiind de 7,53. Competiția s-a desfășurat în perioada 5-8 septembrie și a constat în două probe, una scrisă-test grilă și proba de susținere a proiectului de manageriat.

Rezultatul concursului va fi validat mâine, 9 septermbrie de către Consiliul de Administrație al Spitalului de Pneumoftiziologie.

„Această decizie a Consiliului de Administrație va fi înaintată Primăriei Baia Mare urmând ca de luni încolo să se emită decizia de instalare și să se întocmească contractul de manageriat pentru următorii trei ani”, a declarat Gabriela Hofer.

Alexandru Bondre a fost numit director al Spitalului de Pneumoftiziologie în data de 25 martie 2013.

Simona Vasiac 

Comments