A PREJUDICIAT 4 HOTELURI DIN BAIA MARE  – Se recomanda pilot la TAROM, se cazeaza, mananca si bea, apoi...dispare

A PREJUDICIAT 4 HOTELURI DIN BAIA MARE Se

A PREJUDICIAT 4 HOTELURI DIN BAIA MARE – Se recomanda pilot la TAROM, se cazeaza, mananca si bea, a...

Este vorba despre un barbat in varsta de 35 de ani care a gasit o metoda mai putin obisnuita de a trai pe picior mare. Isi face rezervare prin telefon, apoi se prezinta la receptia hotelurilor cu inscriptia Companiei Tarom. Se legitimeaza cu cartea de identitate, spune ca este copilot si ca doreste o rezervare pentru cateva zile, relateaza Vasile Dale.

Reprezentantii hotelurilor din Baia Mare spun ca barbatul actioneaza cam la fel. Se cazeaza, serveste micul dejun, goleste mini-barul peste noapte, face comenzi la restaurant si dimineata, cand sa achite nota de plata, gaseste diverse pretexte. Fie spune ca nu i-au intrat inca banii pe card, fie ca se va prezenta altcineva sa achite contravaloarea serviciilor. La unul dintre hotelurile prejudiciate si-a lasat geamantanul ca sa para mai credibil. Insa, la verificare, acesta era gol, si a plecat cu tot cu cheie.

Managerii unitatlor de cazare au inceput sa isi trimite e-mailuri de avertizare unii catre altii. La un hotel a fost refuzat, iar la un altul a fost evacuat. Pana acum barbatul din Brasov a prejudiciat patru hoteluri din Baia Mare cu aproape 5.000 de lei.

Doi dintre administratorii de hoteluri au depus plangere la Politie si asteapta ca oamenii legii sa dea de urma celui care i-a prejudiciat. Politistii sustin ca barbatul a fost identificat si ca un procuror a preluat cazul.

Individul se numeste Mihut Munceleanu si este din Brasov. Se pare ca pe langa cele patru hoteluri tepuite, individul a mancat si baut pe saturate si la un restaurant din zona parcului municipal din Baia Mare. Ba mai mult, conform unui cititor, a inchiriat apartamentul acestuia. Norocul lui a fost ca a sunat pe un cunoscut de la Tarom si a doua zi l-a evacuat din apartament.

Cititi continuarea pe Vasile Dale.

Sursa informatiilor - Mica Svab, TL+ Baia Mare

The post A PREJUDICIAT 4 HOTELURI DIN BAIA MARE – Se recomanda pilot la TAROM, se cazeaza, mananca si bea, apoi...dispare appeared first on actualmm.ro.

Comments