A SCAPAT CA PRIN URECHILE ACULUI TIR

A SCAPAT CA PRIN URECHILE ACULUI - TIR suspendat pe un pod, deasupra unei linii de tren

CA PRIN URECHILE ACULUI  Un șofer de TIR și-a văzut moartea cu ochii, în această dimineață, la ieşirea din Galaţi spre Tecuci în zona Tirighina.

Din cauza ploii care a căzut în rafale în această dimineață, se pare că șoferul de TIR ar fi derapat din cauza vitezei. În urma acvaplanării, autovehiculul a rămas suspendat pe un pod, la o înălţime de 10 metri. Mai mult, sub pod era o linie de cale ferată, iar TIR-ul ar fi putut să se prăbușească peste un tren.

Citește și FESTIVALUL CASTANELOR 2016 – Programul integral al manifestării

CA PRIN URECHILE ACULUI

”A avut viteză, a acvaplanat şi a rupt parapetul, mare minune că nu a căzut în gol, mort era”, spunea un alt şofer de TIR care oprise.

Din fericire şoferul TIR-ului, un gălăţean de 38 de ani, a scăpat doar cu leziuni  minore. A fost investigat şi evaluat la computer tomografic. S-a decis mai apoi că poate fi externat. A avut noroc totuşi ţinând cont de situaţie”, a precizat dr. Angel Trifan, UPU SMURD Spitalul de Urgenţă Galaţi.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. Între timp, în zonă, circulația a rămas blocată până ce autovehiculul va fi ridicat de o macara.

Sursă

Comments