A TREIA ZI DE FOC - Pompierii maramureseni continua lupta cu flacarile de pe Toroioaga. Se intervine...

A TREIA ZI DE FOC Pompierii militari maramureseni continua si astazi lupta cu flacarile de pe Toroioaga. Aseara, elicopterul din cadrul IGAV, dotat cu dispozitiv bambi bucket, a aterizat la Borsa.

In aceasta dimineata, la ora 7:30, echipajul de pe elicopter a executat un zbor de recunoastere al zonei unde se manifesta incendiul. In urma zborului de recunoastere s-a constatat faptul ca plafonul de nori este foarte jos, motiv pentru care interventia aeriana a fost deocamdata amanata.

Pentru a veni in sprijinul pompierilor si a tuturor celor implicati in actiunea de stingere a incendiului s-au solicitat autovehicule 4X4 din cadrul Politiei de Frontiera Sighetu Marmatiei, pe langa cele existente ale Clubului Xtreme Adventure si Salvamont, pentru transportul personalului cat mai aproape de locul interventiei, la peste 1800 metri altitudine.

Sursa: ISU Maramures

The post A TREIA ZI DE FOC - Pompierii maramureseni continua lupta cu flacarile de pe Toroioaga. Se intervine si cu elicopterul IGAV appeared first on actualmm.ro.

Comments