Accident cu 4 victime la Teleorman! Un barbat cu politraumatisme este in stare de inconstienta

Accident cu 4 victime la Teleorman Un

Accident cu 4 victime la Teleorman! Un barbat cu politraumatisme este in stare de inconstienta

Pentru gestionarea acestei situatii de urgenta, la fata locului s-au deplasat doua echipaje de pompieri din cadrul Detasamentului Turnu Magurele, cu o autospeciala complexa de stingere si descarcerare si o ambulanta SMURD, iar din cadrul SAJ Teleorman trei echipaje medicale.

In urma accidentului au rezultat patru victime, cate doua din fiecare autoturism, cu varste cuprinse intre 21 si 64 de ani. Un barbat, de 44 de ani, cu politraumatisme si in stare de inconstienta, a fost preluat de echipajul medical SAJ si transportat la UPU Alexandria. Tot la spital a mai ajuns si un tanar, de 34 de ani, soferul uneia dintre masini, care a fost incarcerat, cu multiple traumatisme, insa constient si cooperant, preluat de paramedicii turneni, potrivit ISU Teleorman.

Celelalte doua victime, ranite usor, un barbat de 21 de ani si o femeie de 64 de ani, dupa ce au primit primul ajutor calificat au refuzat sa mearga la spital.

Pompierii au continuat misiunea pentru asigurarea masurilor de prevenire si stingere a incendiilor, dar si pentru indepartarea resturilor de la caroseriile deformate de pe carosabil, iar politistii au preluat cazul pentru cercetari.

Comments