ACCIDENT TERIBIL – Un baimarean a omorat o mama si copilul acesteia (VIDEO)

ACCIDENT TERIBIL – Un baimarean a omorat o mama si copilul acesteia (VIDEO)

ACCIDENT TERIBIL Un teribil accident de circulație s-a produs vineri după-masă pe raza localității Băbășești. O femeie și un copil și-au pierdut viața.

Evenimentul rutier s-a petrecut pe raza localității Băbășești. Într-un viraj, șoferul mașinii, un tânăr în vârstă de 21 de ani, potrivit primelor informații, a pierdut controlul mașinii iar autovehiculul a ajuns în șanțul de pe marginea drumului. Potrivit unor surse, mașina s-a dat peste cap de mai multe ori.

Pasageri în mașină mai erau trei persoane, un bărbat, o femei și copilul acestora. Mama și copilul au decedat în urma accidentului. Cadrele medicale ajunse la locul accidentului au reușit să îl resusciteze pe bărbatul aflat pe scaunul din dreapta șoferului.

Șoferul mașinii a fost și el rănit în urma accidentului.

Potrivit Inspectoratului de Poliție, accidentul rutier s-a produs în jurul orei 17:15 pe drumul național ce leagă localitățile Băbășești și Odoreu. Conducătorul automobilului, un șofer de 21 de ani din localitatea Baia Mare, județul Maramureș, pe fondul neadaptării vitezei de deplasare la condițiile de drum, a pierdut controlul asupra direcției de mers și s-a răsturnat cu mașina în afara părții carosabile, în șanțul din partea stângă a direcției sale de mers.

Accidentul s-a soldat cu două decese. Un copil de 10 ani și mama acestuia, în vârstă de 42 de ani, au murit în urma impactului. Ambii erau pasageri pe bancheta din spate a mașinii. Un alt bărbat, în vârstă de 50 de ani, care se afla pe scaunul din dreapta șoferului a fost și el rănit. Șoferul, tânărul de 21 de ani a suferit răni ușoare.

Conducătorului auto i-au fost recoltate probe biologice de sânge  în vederea stabilirii  eventualei alcoolemii, iar polițiștii continuă cercetările în vederea stabilirii exacte a mecanismului producerii evenimentului rutier. În cauză s-a întocmit un dosar penal. (voceatransilvaniei.ro)

Comments