Acest amestec banal curata toxinele din corp ca un burete

Acest amestec banal curata toxinele din corp

Acest amestec banal curata toxinele din corp ca un burete

Este vorba despre ghimbir si hrean, doua elemente de baza, unul autohton, celalalt de sorginte orientala, ce contribuie la accelerarea metabolismului si la eliminarea bacteriilor. Daca acestora le vom adauga beneficiile consacrate ale lamailor si putin bicarbonat, praful cu atribute de medicament, reteta nu poate fi decat una de succes.

Amestecul este un cumul de proprietati cu efecte benefice atat asupra sanatatii, cat si a siluetei. Actioneaza foarte puternic asupra ficatului, curatandu-l si facandu-l sa functioneze in parametri optimi. In acest fel, digestia si tot procesul metabolic sunt imbunatatite, organismul reusind sa elimine grasimile in timp record.

In plus, elixirul are o gama larga de beneficii pentru creier, memorie, auz si vedere. Timp de cateva saptamani el functioneaza in corpul tau ca un burete ce curata toate toxinele. Vei scapa in acelasi timp de excesul de colesterol si totodata iti vei imbunatati circulatia sanguina, scrie jurnalul.ro.

Efectele incredibile ale acestui preparat vor putea fi resimtite din prima saptamana, tratamentul avand efecte imediate asupra greutatii corporale. Se pot pierde chiar si 10 kg in prima luna.

Comments