ACTUALIZARE 1/CUPSENI – Un scuter s-a izbit de o caruta. Ambii scuteristi au murit (VIDEO)

ACTUALIZARE 1/CUPSENI – Un scuter s-a izbit de o caruta. Ambii scuteristi au murit (VIDEO)

CUPŞENI În seara zilei de sâmbătă, la serviciul unic 112 a fost anunţat un accident rutier la Cupşeni, la intrarea dinspre Libotin. Se pare că este vorba despre un scuter răsturnat.

CUPŞENI Se pare că scuterul, pe care circulau doi tineri, în vârstă de 18 ani, ambii din Dobric, s-a izbit de o căruţă nesemnalizată. După impact, căruţaşul a dispărut de la locul accidentului.

acc cupseni3

Echipajele ajunse la faţa locului i-au resuscitat minute în şir pe scuterişti, dar din păcate  nu s-a mai putut face nimic pentru cei doi tineri decât declararea decesului.

ACTUALIZARE 1:

Din informațiile oferite de către autorități, cei doi tineri decedați, în urma accidentului de circulație au 18 ani și sunt verișori. La fața locului echipajele de prim-ajutor au acordat îngrijiri medicale unei persoane în vârstă de 70 de ani, acesta refuzând transportul la spital. Este vorba despre conducătorul atelajului care a fost identificat de către polițiști la scurt timp de la producerea accidentului.

În urma verificărilor demarate de către polițiști, oamenii legii au constat o serie de abateri de la regulile circulației, atât în cazul căruțașului cât și al tânărului care conducea mopedul implicat în accident, respectiv al pasagerului de 18 ani.

ACTUALIZARE 1

ACTUALIZARE 1 2

„În timp ce se deplasa cu un moped pe o porțiune de drum în aliniament un tânăr de 18 ani a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu o căruță. În urma impactului, tânărul și un pasager al mopedului au decedat pe loc. Conducătorul atelajului a părăsit locul accidentului, fiind indentificat la scurt timp de către polițiști. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest și s-a constatat că nu se afla sub influența băuturilor alcoolice.

Verificările efectuate de către polițiști au relevat faptul că tânărul conducător nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule și că mopedul nu era înregistrat. De asemenea, s-a stabilit că cei doi tineri nu purtau căști de protecție și niciunul dintre vehiculele implicate în accident nu aveau sursă de lumină”, a declarat Florina Meteș, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al județului Maramureș.

Polițiștii continuă cercetările în acest caz sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și părăsirea locului accidentului.

Comments