ACTUALIZARE/ ACCIDENT IN BAIA SPRIE – Impact intre doua masini pe trecerea pentru pietoni

ACTUALIZARE/ ACCIDENT IN BAIA SPRIE Impact

ACTUALIZARE/ ACCIDENT IN BAIA SPRIE – Impact intre doua masini pe trecerea pentru pietoni

ACCIDENT IN BAIA SPRIE Un accident rutier cu doua autovehicule implicate a avut loc in urma cu cateva momente in Baia Sprie, langa market-ul Penny.

Potrivit primelor informatii, accidentul s-a petrecut dupa ce soferul unui autoturism care circula regulamentar ar fi franat inaintea trecerii pentru pietoni pentru a lasa o persoana sa treaca strada. Soferul unui autovehicul de teren, care nu a pastrat distanta regulamentara, nu a apucat sa franeze si sa evite impactul si, astfel, a lovit in spate prima masina.

Momentan nu se cunosc foarte multe detalii. Vom reveni cu amanunte.

&

ACTUALIZARE:

&

Azi la ora 11.10 Politia Baia Sprie a fost sesizata prin apelul de urgenta 112 despre faptul ca pe DN 18, str. Cimplului a avut loc un accident de circulatie soldat cu vatamarea corporala a unei persoane.

Din primele cercetari efectuate de politisti s-a stabilit ca, in timp ce conducea o autoutilitara spre Baia Mare, conducatorul acesteia nu a pastrat o distanta de siguranta fata de autoturismul care circula in fata sa si, in momentul in care aceasta a oprit la o trecere pentru pietoni pentru a acorda prioritate de trecere unui pieton angajat in traversarea drumului public, cele doua vehicule au intrat in coliziune.

In urma impactului, a rezultat ranirea soferului din masina lovita din spate, un barbat de 43 de ani din Baia Mare. Acesta a fost transportat la Spitalul Judetean de Urgenta Dr. Constantin Opris Baia Mare pentru investigatii suplimentare.
Ambii conducatori auto, primul fiind un barbat de 53 de ani din Recea, au fost testati cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero.

ActualMM

Credit foto: Coste Alin/ Stefania Tineghe

The post ACTUALIZARE/ ACCIDENT IN BAIA SPRIE – Impact intre doua masini pe trecerea pentru pietoni appeared first on actualmm.ro.

Comments