ACTUALIZARE DESESTI Sofer de TIR mort in

ACTUALIZARE – DESESTI – Sofer de TIR mort in accident (VIDEO)

ACTUALIZARE Un grav accident de circulație s-a produs pe raza localității Desești în această dimineață.

ACTUALIZARE Echipajele de prim ajutor au fost solicitate să intervină la un accident de circulație deosebit de grav. 

Din primele informații un tir s-a răsturnat după ce a părăsit partea carosabilă și a intrat în garajul unei case. La fața locului intervin pompierii de la Detașamentul Sighetu Marmației, un echipaj de descarcerare de la Baia Mare precum și unul al Serviciului de Ambulanță și SMURD. În urma accidentului, șoferul tir-ului a decedat pe loc. În acest moment, pompierii lucrează la descarcerarea acestuia dintre fiarele contorsionate.

Credit foto: ISU Maramureș

ACTUALIZARE1 – Misiunea pompierilor de la echipa de descarcerare a fost una dificilă, după trei ore aceștia reușind să scoată dintre fiarele contorsionate ale tir-ului trupul neînsuflețit al bărbatului. Bărbatul decedat în accident avea 48 de ani. În momentul producerii nefericitului eveniment camionul pe care îl conducea nu era încărcat cu materiale.

ACTUALIZARE2 – “Pompierii maramureșeni au fost solicitați să intervină astăzi, 17.08., la un accident rutier în localitatea Desești. La locul intervenției s-au deplasat pompierii sigheteni cu un echipaj de prim ajutor al S.M.U.R.D. și două autospeciale, iar în sprijinul lor au venit și pompierii Detașamentului Căpitan Marchiș Adrian Baia Mare, care au intervenit cu autospeciala de descarcerare grea.  Cei 13 subofițeri și 3 ofițeri au lucrat mai bine de trei ore până au reușit să extragă trupul neînsuflețit al șoferului în vârstă de 48 de ani, care era prins între cabina autocamionului și zidurile construcției în care autocamionul intrase”, se arată în comunicatul transmis de ISU Maramureş.

ACTUALIZARE3 – “Azi dimineaţă, în jurul orei 08:50, pe raza localităţii Hărniceşti, comuna Deseşti, s-a produs un accident de circulaţie soldat cu decesul unei persoane. Verificările efectuate de poliţişti au relevat că un bărbat care conducea un tir pe DN18 dinspre Baia Mare spre Sighetu Marmaţiei, pe un sector de drum în aliniament a pierdut controlul direcţiei de mers, a părăsit partea carosabilă şi a intrat in coliziune cu zidul unui imobil aflat în construcţie. În urma impactului, şoferul, în vârstă de 48 de ani, domiciliat în judeţul Dâmboviţa, a decedat. Pe timpul cercetărilor la faţa locului circulaţia rutieră s-a desfăşurat pe un singur sens de mers. Poliţiştii continuă cercetările”, transmite la rândul său IPJ Maramureş.

Simona Vasiac

Comments