ACTUALIZARE – PE SURSE - Numirea noului presedinte PNL Baia Mare s-ar putea lasa cu demisii

ACTUALIZARE – PE SURSE - Numirea noului presedinte PNL Baia Mare s-ar putea lasa cu demisii

PE SURSE Liberalii maramureşeni se străduiesc să refacă Biroul Politic Judeţean al partidului. După ce s-a ales cu conducerea schimbată de la Bucureşti, PNL Maramureş pare să aibă stabilită şi o nouă componentă a Biroului Politic Judeţean.

PE SURSE Preşedintele PNL Maramureş, Mircea Dolha, spune că nouă structura  de conducerea fost validată la începutul acestei săptămâni de biroul politic central al partidului şi că în câteva zile vor fi cunoscuţi şi cei care urmează să completeze acest birou, dar şi funcţiile pe care aceştia le vor ocupă.

Pe scurt Dolha a ţinut să spună că ‘’ în PNL  Baia Mare şi Maramureş lucrurile merg din ce în ce mai bine. Spun Baia Mare pentru că aseară (nr. 20iulie) am avut o întâlnire de peste 5ore în care am discutat soarta viitoarei conduceri a PNL Baia Mare, iar astăzi 21 iulie sperăm că atât în ce priveşte organizaţia Baia Mare cât şi cea de la Sighet să ajungem la un consens’’.

Consensul, spun surse din partid, se referă la faptul că azi, 21 iulie, PNL Baia Mare ar urmă să îşi aleagă preşedintele, în cărţi potrivit aceloraşi surse  fiind Ionel Bogdan.

Aceleaşi surse spun însă că în cazul în care acesta va deveni preşedinte se va lăsa cu demisii. Iar unele dintre ele sunt deja scrise.

ACTUALIZARE

Ionel  Bogdan a fost numit preşedintele PNL  Baia Mare. Numirea lui în funcţie a fost salutată de către Biroul Politic al PNL  Maramureş, care i-a dat  răgaz de o săptămâna să îşi constituie biroul politic local.

De menţionat că, potrivit unor surse,  din partid mai vechiul prieten al preşedintelui, Ionel Bogdan Cristian Niculescu Tâgârlaş, a devenit purtător de cuvânt al Biroului Politic Judeţean PNL Maramureş.

Şi încă ceva … numirea în funcţie a proaspătului preşedinte PNL  Baia Mare a dus organizaţiei şi primele demisii. Două dintre ele au fost deja înregistrate.

Comments