ACTUALIZARE – ULTIMA ORA – Accident grav de circulatie in Cicarlau (FOTO)

ACTUALIZARE – ULTIMA ORA – Accident grav de circulatie in Cicarlau (FOTO)

ACTUALIZARE Un grav accident de circulaţie s-a produs în după-amiaza zilei de marţi, 9 august, pe raza localităţii Cicârlău, la ieşirea spre Seini.

ACTUALIZARE Mai multe echipe de prim ajutor au fost solicitate să intervină la faţa locului, and în vedere că la serviciul de urgenţă 112 s-au anunţat mai multe victime încarcerate.

Din primele informaţii în  accidentul de circulaţie au fost implicate patru autoturisme.

ACTUALIZARE1

Potrivit informaţiilor sosite de la faţa locului în urma accidentului rutier au fost înregistrate trei victime încarcerate, pompierii militari acţionând la această oră la scoatrerea lor dintre fiarele contorsionate.

ACTUALIZARE2

“Pompierii militari ai Detașamentului ” Căpitan Marchiș Adrian” Baia Mare au fost solicitați să intervină astăzi, 09.08., la un accident rutier produs în localitatea Cicârlău.

La locul intervenției s-au deplasat în cel mai scurt timp echipajul de descarcerare, o autospecială de stins incendii, echipajul de terapie intensivă mobilă al S.M.U.R.D. Baia Mare și echipaje ale S.A.J. Maramureș. În urma accidentului au rezultat 3 victime, dintre care 2 încarcerate. După ce au fost descarcerate victimele au fost preluate de către echipajele S.M.U.R.D. și S.A.J. și transportate la spital”, se arată în comunicatul transmis de ISU Maramureş.

 

Comments