ACTUALIZARE1/ AMBULANtELE NU FAC FAtA – Accident cu victime multiple produs la Razoare

ACTUALIZARE1/ AMBULANtELE NU FAC FAtA – Accident cu victime multiple produs la Razoare

AMBULANŢELE NU FAC FAŢĂ. În urmă cu puţin timp, în localitatea Răzoare de lângă Târgu Lăpuş a fost semnalat un accident de circulaţie.

Ajuns la faţa locului, echipajul de ambulanţă a solicitat URGENT întăriri pentru că nu face faţă numărului mare de victime.

Se pare a avut loc un impact deosebit de violent între un autoturism care circula pe carosabil şi un atelaj cu tracţiune animală. În urma accidentului au rezultat nu mai puţin de 9 victime dar nu se ştie încă numărul celor din căruţă.

ACTUALIZARE 1: La locul accidentului au fost direcţionate două echipaje de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Maramureş doar cu asistent. Ajunse la faţa locului s-au văzut depăşite de starea extrem de gravă în care se aflau victimele dar şi de numărul lor foarte mare şi, după un prim triaj, au sunat la 112 pentru a cere ajutor.

Spre Răzoare a fost trimis urgent un medic TIM dar şi ambulanţa pentru victime multiple care a intrat recent în dotarea ISU Maramureş.

Martorii spun că accidentul a avut loc după ce un autoturism condus de un bărbat care era singur în maşină a intrat în plin într-o căruţă în care erau 11 oameni.

Printre cei 9 răniţi, se pare că cel mai grav este un copil de numai un an care a suferit un grav traumatism cranio-cerebral cu pierdere de substanţă.

Toţi răniţii au fost transportaţi la centrul de Primire Urgenţe de la Târgu Lăpuş unde au fost stabilizaţi şi apoi trimişi mai departe la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean “Dr. Constantin Opriş” Baia Mare.

Ştire în curs de actualizare

Comments