ACUZAtII – Un europarlamentar roman cere expulzarea islamistilor radicali din Europa

ACUZAtII – Un europarlamentar roman cere expulzarea islamistilor radicali din Europa

foto euractiv

ACUZAŢII Europarlamentarul român Laurențiu Rebega, vicepreședintele Grupului Europa Națiunilor și Libertății, a cerut astăzi „expulzarea islamiștilor radicali care hrănesc și încurajează terorismul”, ca reacție la atentatul terorist din Germania.

ACUZAŢII Rebega îi acuză pe liderii UE că se întrec în declarații ferme, în timp ce „Curtea de Justiție a Uniunii Europene ne fură banii, iar teroriștii ne fură viețile”.

”M-am săturat de liderii UE care ”condamnă ferm” atentatele teroriste după fiecare tragedie, dar pe de altă parte ne impun cote obligatorii de imigranți. Care este soluția autorităților după atentate? Cetățenii europeni să stea în case și să urmărească știrile despre tragedie, să evacueze orașele și să tragă obloanele! Curtea de Justiție a Uniunii Europene ne fură banii, teroriștii ne fură viețile, iar liderii UE se ocupă cu ”declarații ferme” despre sfârșitul modului nostru de viață”, a declarat astăzi europarlamentarul român într-un comunicat de presă.

Interesant este că Rebega susține că vina atentatelor nu trebuie pusă în sarcina serviciilor secrete, ci a factorului politic: ”M-am săturat și să văd că serviciile secrete sunt acuzate de eșecul luptei anti-terorism, când, de fapt, ele își fac datoria, dar nu au legislația care să le permită să acționeze eficient împotriva atentatelor din cauza lașității și nepăsării factorilor politici. În timp ce decidenții politici europeni au deschis larg granițele imigrației non-UE, vina haosului și a violențelor cade tot pe cei care informează asupra pericolelor care ne amenință! Liderii UE nu au însă curajul să impună expulzarea islamiștilor radicali care hrănesc și încurajează terorismul!”.

În concluzie, mai spune vicepreședintele Grupului naționalist din Parlamentul European condus de Marine Le Pen, ”atentatul din Germania este doar încă o dovadă tragică a faptului că decidenții politici actuali ai Europei sunt depășiți de situație și incapabili să ne apere! De condoleanțe și de perorații goale de conținut suntem sătui, ele nu vor opri valul de atentate care a îngrozit Europa. E nevoie de măsuri ferme, nu de vorbe, pentru a readuce liniștea în Europa!”.

sursa info

sursa foto

Comments