Adevarul motiv pentru care Andreea Mantea a vrut sa plece din Turcia si a renuntat la emisiunea ,,Puterea Dragostei": ,,Am inceput sa ma simt vinovata"

Adevarul motiv pentru care Andreea Mantea a

Adevarul motiv pentru care Andreea Mantea a vrut sa plece din Turcia si a renuntat la emisiunea ,,Pu...


Dupa doi ani de filmari in Turcia pentru reality show-ul ,,Puterea Dragostei", nimeni nu se astepta ca Andreea Mantea sa renunte la acest proiect si sa se reintoarca in Romania. Desi a renuntat la un salariu colosal, vedeta a considerat ca trebuie sa faca cea mai buna alegere pentru fiul ei, pe care vrea sa-l educe la o scoala din Romania.Desi s-a speculat ba ca a fost inlaturata de la carma emisiunii pentru ca ar fi pretins mai multi bani, ori ca nu se mai intelegea cu echipa de productie, motivul pentru care Andreea Mantea a plecat de la ,,Puterea Dragostei" este cu totul altul. Si are legatura directa cu fiul ei. Conform unor surse din preajma brunetei, primele semne de intrebare au venit in momentul in care si-a dat seama ca micutul David trebuie sa inceapa scoala. Atunci, Andreea si-a dat seama ca programul ei de lucru si orele interminabile de filmari nu i-ar putea permite sa se ocupe de copilul devenit elev. Cu atat mai mult cu cat, daca ar fi ramas in Turcia, David trebuia sa urmeze o scoala in limba engleza, cu o programa care ar fi total diferita fata de ceea ce a urmat Andreea, in Romania.


Andreea, in studioul emisiunii, cu steagul Romaniei, de 1 decembrie

Chiar daca pe post, se difuzeaza doar cateva ore de emisiune, filmarile se intind pe mult mai multe ore, uneori chiar pana in zorii zilei, pentru ca telespectatorii sa vada doar esentialul. Astfel ca existau zile cand Mantea ajungea acasa si la 3 dimineata, iar a doua zi abia daca isi mai gasea energia sa iasa la plimbare cu fiul ei: ,,Vreau si eu sa traiesc. Vreau sa am timp si pentru mine", a povestit Mantea, pe canalul ei de YouTube, ca mai apoi sa explice motivul pentru care a ales sa revina in Bucuresti. Inainte de a face acest pas, se pare ca Andreea s-a sfatuit si cu tatal copilului ei, sportivul Cristian Mitrea, care a asigurat-o ca se va ocupa de David si ca vor petrece si mai mult timp impreuna, ba chiar, in momentul in care va incepe scoala, vor fi amandoi acolo ca sa-l indrume: ,,Copilul meu trebuia sa se intoarca acasa. Copilul meu trebuia sa fie alaturi de bunicii lui, de tatal lui, de prietenii lui, de familia lui de aici din Romania. Nu zic ca nu i-as fi putut oferi si o crestere frumoasa si de acolo (n.r. Turcia), nu zic ca acolo nu avea prieteni, nu zic ca nu era frumos si interesant, dar eu vreau sa-i ofer o educatie, o crestere si o copilarie frumoasa aici in Romania. Vreau sa se dezvolte alaturi de romani. Am nevoie de el sa se dezvolte si sa creasca in mediul asta, in sanul familiei, pentru ca ma intreba non-stop de ce bunicii nu vin sa ne vada, de ce nu mergem acasa", a mai completat bruneta.David
nu-si mai vazuse tatal de trei luni

Daca, in primii ani de viata a lui David, Andreea si fostul ei logodnic au refuzat sa-si vorbeasca, iar sportivul n-a avut niciun fel de relatie cu fiul lui, intre timp cei doi parinti au ajuns la concluzia ca nu este loc de orgolii, atunci cand la mijloc este un copil. Astfel ca au inceput sa se comporte ca doi parinti normali si sa creeze un ambient placut, cel putin atunci cand copilul este de fata. Iar in perioada cat Andreea si David au stat in Turcia, cei doi parinti au facut tot posibilul ca micutul sa-vada tatal macar o data pe luna. Din cauza pandemiei, insa, David nu si-a mai vazut tatal decat prin videocall, lucru care il necajea pe micut.,,Daca, pana acum, am sacrificat totul si nu m-a interesat, am inceput sa ma simt vinovata pentru ca il sacrificam si pe el si nu era corect. Consider ca, daca vreau sa fac ceva in aceasta viata, trebuie sa tin cont si de el. Am fost un pic egoista cand am ales sa plec, fara sa ma intereseze prea mult ce va trai el acolo. A fost o experienta frumoasa pentru el, dar trebuia sa se opreasca pentru, in curand, va trebui sa mearga la scoala si vreau sa creasca exact asa cum am crescut eu", a mai spus Andreea, pe canalul ei de YouTube.


Comments