ADEZIUNE – TSD Maramures isi intareste randurile. Tinerii din fostul UNPR au trecut in tabara social...

ADEZIUNE O parte a tinerilor din cadrul Uniunii Naționale pentru Progresul României (UNPR) în frunte cu președintele organizației județene au trecut la Partidul Social Democrat Maramureș.


ADEZIUNE Mișcarea de trupe s-a desfăşurat la finalul săptămânii trecute și a fost făcută publică de președintele TSD Maramureș, Cosmin Butuza.

Acesta a publicat pe pagina sa de socializare informații cu privire la decizia tinerilor progresiști de a părăsi partidul, partid care a fuzionat cu PMP în urmă cu câteva săptămâni.

„Ca şi preşedinte al TSD Maramureş nu pot să fiu decât bucuros că tineri din alte partide sau neimplicaţi politic doresc să vină alături de noi şi de PSD. Acest lucru înseamnă că suntem un exemplu pentru alte organizaţii de tineret si că PSD este un partid ce are încredere si promovează tinerii. Acest lucru s-a văzut extrem de bine la alegerile locale din 5 iunie 2016. Eu doresc să îi felicit şi să le spun bun venit tinerilor din UNPR şi sunt convins că împreună cu tinerii din TSD o să reuşim să ducem mai departe proiectele începute şi să demonstrăm că ÎMPREUNĂ – DA, PUTEM!”, a scris Cosmin Butuza, președintele TSD Maramureș pe pagina sa de socializare.

Potrivit declarațiilor făcute de către Cosmin Butuza, în viitorul apropiat tinerii social-democrați alături de noii lor colegi vor face vizite în teritoriu. Asta pentru a aduce alături de ei și alți tineri din organizațiile din teritoriu.

Simona Vasiac

sursa foto facebook

Comments