ADMINISTRATIE Marile proiecte de dezvoltare

ADMINISTRATIE – Marile proiecte de dezvoltare ale municipiului Baia Mare merg inainte

ADMINISTRAȚIE  La mai bine de o lună de zile de când au fost învestiți în funcții, aleșii Coaliției pentru Baia Mare au făcut un scurt rezumat al activității desfășurate până acum. Marinel Rob, primarul interimar al municipiului Baia Mare, spune că lista cu realizări este una consistentă, în ciuda perioadei scurte de când aleșii Coaliției pentru Baia Mare și-au început activitatea în consiliul local, respectiv odată cu desemnarea lui în funcția de primar interimar, la conducerea municipiului Baia Mare.

Marinel Rob arată că trebuie menționat în primul rând faptul că s-a reușit la finele primului semestru al anului o rectificare bugetară pozitivă, ceea ce înseamnă un plus de peste 18 milioane lei la buget, iar mai apoi s-a reușit asigurarea cheltuielilor de funcționare și dezvoltare vizavi de ceea ce înseamnă municipiul Baia Mare.

„Foarte important, aș spune eu, este faptul că avem asigurate resursele pentru derularea obiectivelor de investiții cu punere în funcțiune în 2016 și a celor care au durata de execuție până la finele acestui an. De asemenea, avem alocate resurse pentru derularea proiectelor a căror linii de finanțare vor fi deschise, sperăm noi, cât mai curând. Aici aș aminti anveloparea termică a 44 de blocuri de locuințe și 17 unități publice”, spune Marinel Rob.

În listă, primarul interimar al municipiului Baia Mare mai adaugă demersurile făcute în vederea susținerii desemnării municipiului Baia Mare drept Capitală Culturală Europeană 2021 dar și lansarea în competițiile interne ale echipelor de handbal (fete și băieți ).

ActualMM

Comments