Adrian Albu: Am dus o campanie corecta si am spus lucrurilor pe nume. Satmarenii sa nu isi iroseasca votul

Adrian Albu Am dus o campanie corecta si am

Adrian Albu: Am dus o campanie corecta si am spus lucrurilor pe nume. Satmarenii sa nu isi iroseasca...

Redam mai jos textul integral:

"Impreuna cu echipa mea de la PNL ne-am facut o promisiune, atat noua cat si electoratului satmarean, ca vom avea o campanie civilizata, bazata pe idei si proiecte, fara circ, acuze la alti competitori si fara balacareala in mass media.

La momentul acela, de inceput de campanie, nu credeam ca va fi atat de greu, majoritatea candidatilor recurgand la acuzatii nefondate si atacuri directe la persoana mea.

Lipsa de idei si proiecte, necunoasterea realitatii orasului Satu Mare si cu siguranta frica de un candidat situat mai sus decat ei in optiunile electoratului, i-au determinat sa faca o campanie negativa.

Sa nu se mire nimeni ca cetatenii nu vor sa voteze in lumina unor campanii electorale fara fond si pline de murdarii.

Acesti candidati agitati vor sa ,,ciupeasca" ceva din procentele celor situati mai bine in sondaje.

A inceput un fost primar care m-a facut in fel si chip. De unde acum cativa ani ma lauda peste tot, acum si-a dat arama pe fata si toate complexele adunate in urma unor infrangeri electorale mai vechi le-a revarsat asupra mea.

A continuat un candidat foarte subtire politic, care a batut pe la mai multe porti ale partidelor, in scurta si nerelevanta sa cariera politica, in speranta ca il accepta vreun partid de candidat de primar.

M-a acuzat ca evit confruntarea si altele, cu o indarjire demna de o cauza mai buna. Eu cred ca am fost candidatul cel mai prezent la cele trei televiziuni locale, la cele nationale precum si in live-uri pe retelele sociale.

Pe urma, am trait sa o vad si pe asta, cu ocazia vizitei fostului prim-ministru Ponta la Satu Mare, am fost facuti ,,blatisti". De cine?! De catre un politician care uita ca nimeni, cel putin in Ardeal, nu da doi bani pe vorbele si acuzatiile lui.

Toate acestea au culminat cu marea de conturi de pe retelele sociale, avand ca poze de profil pisici si floricele, care ma desfiintau ca am indraznit sa spun intr-o emisiune lucrurilor pe nume, sa vorbesc despre lucruri posibile, despre realitati si nu despre dorinte nefondate. Ei uita ca in aceeasi emisiune, ca si in alte ocazii, i-am reprosat primarului actual mai multe masuri din acest mandat. Nu voi lansa niciodata acuzatii la adresa cuiva fara sa stiu fapte precise si dovedite.

In final vreau sa le urez succes tuturor acestor domni candidati si sa ii las fara subiectul de campanie: ma lupt pentru pozitia de primar, nu pentru locul doi ca altii iar daca nu voi castiga aceasta batalie electorala NU voi accepta o pozitie de viceprimar.

Vreau totusi sa reamintesc satmarenilor ca au nevoie de oameni modesti, bine pregatiti si care cu decenta au facut ceva in viata lor. Votul util il las pe seama voastra."

Sursa: realitateadesatumare.net

Comments