ALEGERI 2024. Gabriela Firea: Am votat cu optimism. Bucurestiul e un oras frumos, dar din pacate in...

"Am votat cu gandul la toti tinerii din Bucuresti, de asemenea, la seniorii Capitalei noastre, la copii si la adulti, la persoane sanatoase dar care vor sa faca preventie, dar si la persoane cu dizabilitati. Am votat cu gandul la oamenii care vor sa aiba din nou parcurile curate in Capitala, care vor sa vada ca pe santiere se lucreaza si ca sunt rezultate in ceea ce priveste fluenta in trafic, problema termoficarii si, de asemenea, siguranta in scoli si lupta reala impotriva drogurilor. Am votat pentru ca in administratie sa lucreze oameni de dimineata pana seara, gasind solutii, avand o echipa, avand o sustinere, comunicand si fiind transparenti, pentru oamenii din administratie care nu se plang care nu dau vina pe ceilalti, care nu se incuie in birou si care nu vin dupa cativa anisa spuna ca nu au fost bine informati atunci cand au promis. Am votat cu foarte mult optimism pentru ca Bucurestiul este un oras atat de frumos de care te poti indragosti,dar, din pacate, in ultima perioada a fost abandonat. Am votat cu gandul la toti bucurestenii care vor ca acest oras sa redevina orasul pe care il iubesc si in care vor sa traiasca, sa iubeasca, sa isi creasca copiii, nepotii, sa invete, sa prospere, sa se dezvolte", a declarat Firea dupa iesirea de la urne, cu lacrimi in ochi.

Senatoarea PSD a recunoscut ca este emotionata, spunand ca s-a bucurat sa vada ca oamenii au iesit la vot.

,,M-am bucurat ca vad si tineri, si seniori, si adulti venind la vot. Este un semnal foarte bun. Este important sa ne implicam, sa avem simt civic, sa trimitem in Parlamentul European oameni care sa lupte pentru Romania, pentru atragerea de fonduri europene si oameni care sa lucreze in administratia publica locala cu sarg si gasind solutii, rezolvand proiecte, nicidecum pasand tot timpul responsabilitatea si gasind vinovati si sa se lupte imaginar cu tot felul de balauri", a aratat candidatul PSD la Primaria Capitalei.

Prezent alaturi de Gabriela Firea, premierul si, totodata, liderul PSD Marcel Ciolacu a afirmat: "Cred ca e evident pentru toata lumea - Capitala are nevoie de o schimbare. Cred ca am depasit momentul in care Bucurestiul are in acest moment lozinci, nevoi primare si dusmani imaginari. A venit timpul sa avem un primar general, primari de sector care sa lucreze impreuna, sa conlucreze astfel incat Bucurestiul sa fie o capitala europeana asa cum ne dorim cu totii".

Comments