Alegeri electorale - Lucian Bode: ,,PNL se pregateste pentru anul 2024 mergand pe picioarele lui"

Alegeri electorale - Lucian Bode: ,,PNL se pregateste pentru anul 2024 mergand pe picioarele lui"

Alegeri electorale - Lucian Bode: ,,PNL se pregateste pentru anul 2024 mergand pe picioarele lui"

,,Noi colaboram foarte bine la guvernare cu PSD, in schimb, Partidul National Liberal se pregateste pentru anul 2024 mergand pe picioarele lui in alegerile de anul viitor. Am demonstrat in 2019 ca putem castiga alegerile europarlamentare, cu o lista foarte buna si un program politic foarte bun, sustinut de romani. Am obtinut 27%", a spus Lucian Bode, intrebat despre o eventuala colaborare cu PSD in alegeri.

,,Astazi, dupa trei ani si jumatate de guvernare, cu crize suprapuse in care Partidul National Liberal a fost vioara intai, si-a asumat guvernarea, nu a fugit de la guvernare, cum au facut cei de la USR, a ramas la guvernare, a trecut Romania prin criza. Sunt absolut convins ca la acest procent de 20%, cat avem astazi in toata sondajele de opinie, putem adauga, din organizare, din aducerea langa PNL si a altor forte politice, asa cum am vorbit despre ALDE deja suntem in proces de fuziune, aproape 900 de alesi locali care vor veni alaturi de noi de la ALDE - credem ca putem sa ducem PNL la un scor de peste 25%, ceea ce inseamna castigarea alegerilor europarlamentare", a adaugat Bode.

,,Cat priveste colaborarea cu PSD, vrem sa ducem programul de guvernare la bun sfarsit si atunci cand, impreuna, pe baza cercetarilor sociologice, pe baza masuratorilor pe care le facem si noi si PSD, pe baza unor decizii in forurile statut ale partidului, vom anunta public daca vom colabora si in alegerile europarlamentare, locale parlamentare, prezidentiale sau ne vom intalni la finalul acestor procese electorale si vom guverna impreuna, reusind sa convingem peste 50% din romani sa ne acorde votul", a mai spus secretarul general al PNL.

Comments