Anca Alexandrescu arunca BOMBA: Nume grele din politica si servicii, afaceri uriase in fotbal - Dezvaluiri explozive la Culisele statului paralel

Anca Alexandrescu arunca BOMBA Nume grele

Anca Alexandrescu arunca BOMBA: Nume grele din politica si servicii, afaceri uriase in fotbal - Dezv...

Realizatoarea Anca Alexandrescu a facut primele declaratii despre dezvaluirile editia exploziva de joi seara la Culisele statului paralel, ce incepe la ora 18.00.

,,Nu este vorba numai de fotbal, ci de fotbal, politica si de afaceri de miliarde de euro. Increngaturile ajung de la Cluj, Bucuresti pana la cel mai inalt varf in Statele Unite ale Americii, la fiul lui Donald Trump. O sa aflati astazi cum celebrul Grup de la Cluj s-a infiltrat in fotbalul romanesc, cum a pus mana pe CFR Cluj. Si acum, niste oameni de afaceri americani incearca sa-i fure afacerea imobiliara a Elenei Udrea, aflata in penitenciar.

De aproape 3 ani de zile de cand fac aceasta emisiune, nu am vazut niciodata o asemenea increngatura, este absolut fabuloasa!

Apare si ministrul Sorin Grindeanu, asociat cu asociatul patronului CFR Cluj, apare si nume suspuse, in frunte cu celebrul Ioan Rus, cel care a condus din umbra Grupul de la Cluj. De ani de zile se spune ca in spatele fotbalului romanesc Ioan Rus este de fapt cel care conduce CFR Cluj.

Acest grup nu a acaparat numai fotbalul, ci si afaceri imobiliare de sute si miliarde de euro.

In aceasta seara am pregatit o schema exclusiva si o increngatura de firme ce au pus mana si pe resursele minerale ale tarii. Fiul lui Ionel Arsene e si el implicat, sa vedeti legaturile cu Sorin Grindeanu, patronul CFR Cluj, Ioan Rus, e ceva ce n-ati mai vazut la Culisele statului paralel.

Sume foarte mari, dar sunt niste increngaturi incredibile de firmem, nume din politica actuala trecuta. Desi parea ca s-a retras. in spate se afla si celebrul Florian Coldea, adesea vazut in cursele si in lojele VIP de la CFR Cluj.

Sunt lucruri dincolo de orice imaginatie. De cand fac aceasta emisiune nu am vazut asemenea increngatura. Am stat aproape toata noaptea ca sa realizez o schema, care nu cuprinde tot, dar am sa va prezint astazi, in exclusivitate, aceasta cangrena care doreste sa puna mana pe Romania si in 2024.

Sunt rezervistii care inca au putere, si au putere financiara mare, iar legaturile ajung pana in SUA, la fiul lui Donald Trump", a anuntat Anca Alexandrescu.

Comments