Andreea Tonciu, viata de

Andreea Tonciu, viata de sotie. Are interzis la tv, n-are voie in oras si din primavara nu s-a mai a...

A devenit femeie de casa, in momentul in care i-a zis da lui Daniel. Andreea Tonciu are interzis la tv si iese din casa doar cu aprobarea sotului sau. Pe conturile de socializare n-a mai postat nimic de luni bune.

Candva, era o prezenta obisnuita a micului ecran. Dar si a evenimentelor mondene.

De cand insa s-a maritat si a devenit si mama unei fetite, viata Andreei Tonciu, devenita Niculescu, s-a schimbat radical. Bruneta a disparut total din peisajul monden autohton. Ea mai apare, ce-i derpt, sporadic pe la diverse prezentari, unde insa sta foarte putin si doar cat sa-si faca treaba si sa-si incaseze onorariul. Motivul? Sotul sau, Daniel, este cel care a pus "picioru-n prag". Mai intai, el i-a interzis Andreei sa mai mearga la emisiunile tv si sa nu mai semneze niciun fel de contract, cu vreun trust. Atunci cand insa mai iese din casa, o face doar cu aprobarea acestuia. Ca si copiii, ea trebuie sa respecte o anumita ora la care sa se intoarca acasa si sa nu fie mai tarziu de 22. Cand vine insa vorba de nasa sa, Anamaria Prodan Reghencampf, se pare ca sotul ei este mai ingaduitor. Andreea are voie sa petreaca timp in prezenta nasei, in care Daniel are mare incredere.

Locuiesc in casa mamei sale

Andreea o duce insa bine din alt punct de vedere. Ea este in continuare rasfatata de mama sa. Asta pentru ca, impreuna cu sotul si fetita lor, bruneta locuieste inca in casa parintilor sai, care este destul de spatioasa. Ea si Daniel ocupa un etaj intreg, deci se bucura totodata si de intimitatea de care are nevoie un cuplu. In plus, mama sa este cea care gateste, in general, si are mare grija de micuta Rebecca.

CITESTE SI:

EXCLUSIV VIDEO/ Poveste de viata, poveste de dragoste. Cei mai mari acrobati ai Romaniei, Agapia si Gabriel Mosoianu, implinesc 60 de ani de casatorie!

Post-ul Andreea Tonciu, viata de sotie. Are interzis la tv, n-are voie in oras si din primavara nu s-a mai apropiat de Facebook apare prima data in Libertatea.ro.

Comments