Antrenorul Paul Neagu cere sprijinul Federatiei Romane de Bob si Sanie: "COSR a judecat in mod comunist"

Antrenorul Paul Neagu cere sprijinul

Antrenorul Paul Neagu cere sprijinul Federatiei Romane de Bob si Sanie: "COSR a judecat in mod comun...

Comitetul Olimpic si Sportiv Roman a solicitat Federatiei de Bob si Sanie sa-l schimbe pe antrenorul Paul Neagu pana la finalizarea anchetei.

"LOTUL OLIMPIC DE BOB FETE ISI PIERDE ANTRENORUL, PAUL NEAGU

Buna, Sorina (nr: Ticu). Stau la camera 23, etajul doi. 5 zile departe de echipa noastra. M-am obisnuit. 14 zile in Germania, 14 zile in Romania si 5 zile in Letonia, 'rezist'! Chiar nu inteleg situatia. Toti sportivii au dat declaratii. Toata lumea a vazut ce s-a intamplat. Se da telefon la politia din Letonia de un om din Romania ca prietena lui este agresata. Vine politia, analizeaza situatia si pleaca.

La cerinta ei pleaca si ea cu bagajele. Nu inteleg. Eu a doua zi merg aici la politie sa depun o declaratie sa spun ca acel telefon pe care l-au primit a dus politia in eroare. Era o problema interna care trebuia rezolvata in sedinta de mine cu echipa Sportiva, care a refuzat sa participe. Unde este problema? Ea a plecat. Dar sa folosesti politia sa fie dusa la hotel. Eu i-am spus ca poate pleca daca da o declaratie de ce pleaca! Nici asta nu a facut."

Citeste continuarea pe realitateasportiva.net

Comments