Anunt neasteptat! Se deschide primul hotel din incinta Aeroportului Otopeni!

Anunt neasteptat Se deschide primul hotel

Anunt neasteptat! Se deschide primul hotel din incinta Aeroportului Otopeni!

Hilton Garden Inn Bucharest Airport este amplasat la doar 150 de metri de Aeroportul Internaţional Henri Coandă şi la 18 km de centrul Capitalei. Hotelul dispune de 218 camere, 5 săli de conferinţă, un restaurant cu terasă, un magazin deschis non-stop şi o sală de fitness, se arată într-un comunicat de presă. Hilton Garden Inn Bucharest Airport face parte din Hilton Honors, un program ce răsplăteşte fidelitatea oaspeţilor care fac rezervări prin platformele Hilton cu beneficii imediate şi tarife minime garantate.

Hilton Garden Inn Bucharest Airport este al doilea hotel din această divizie de 4 stele a brand-ului Hilton care va fi deschis în Bucureşti. Compania lituaniană Apex Alliance Hotel Management a deschis primul Hilton Garden Inn din România în Centrul Vechi al Capitalei, în decembrie 2017. În 2019, Apex Alliance Hotel Management va deschide, de asemenea, şi primul Courtyard by Marriott din România, pe Bulevardul Dimitrie Pompeiu din Bucureşti. În 2020, compania va adăuga în portofoliu alte două unităţi hoteliere, Moxy by Marriott şi Autograph by Marriott, care vor fi deschise în centrul Capitalei.    

Potrivit comunicatului de presă, Anca Mădălina Cristea a fost numită director general al Hilton Garden Inn Bucharest Airport. Ea are o experienţă de peste 13 ani în industria ospitalităţii. A fost director general al MGallery by Sofitel Tarčin Forest Resort & Spa din Sarajevo (Bosnia şi Herţegovina), iar anterior a condus hotelul K+K Elisabeta din Bucureşti. „Suntem în etapa formării echipei, o etapă esenţială pentru succesul nostru. Pasiunea, motivaţia, dorinţa de inovare şi  entuziasmul sunt  atuurile unei echipe de succes. Ne propunem să le oferim oaspeţilor noştri experienţe memorabile, într-o atmosferă caldă şi primitoare”, a declarat Anca Mădălina Cristea.  

Comments