ARESTAT PREVENTIV Un borsean va sta dupa

ARESTAT PREVENTIV - Un borsean va sta dupa gratii pentru furt de autovehicule

încătușat

ARESTAT PREVENTIV În urma unor percheziţii domiciliare efectuate pe raza oraşului Borşa, poliţiştii au reţinut pentru 24 de ore un tânăr din oraş. Acesta este bănuit de furtul a două autovehicule din Baia Mare şi Cluj-Napoca.

ARESTAT PREVENTIV Autovehiculele au fost indisponibilizate în vederea continuării cercetărilor. Tânărul a fost prezentat instanţei care a dispus arestarea sa preventivă pentru 30 de zile.

Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Maramureş împreună cu poliţişti de la Poliţia Borşa au pus în executare trei mandate de percheziţie domiciliară.

A fost vizat un tânăr de 27 de ani din Borşa. Acesta este bănuit de comiterea mai multor furturi de autovehicule.

În urma percheziţiilor, poliţiştii au găsit o motocicletă reclamată ca furată din garajul unui băimărean şi un autoturism sustras de pe raza municipiului Cluj.

Cele două vehicule găsite au fost indisponibilizate la sediul Poliţiei Oraşului Borşa în vederea continuării cercetărilor. Poliţiştii au dispus măsura reţinerii borşeanului pentru 24 de ore.

În 12 septembrie, acesta a fost prezentat Judecătoriei Baia Mare care a emis mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile.

Acţiunea a beneficiat de sprijinul luptătorilor Serviciului de Acţiuni Speciale Maramureş.

Cercetările continuă pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale a tânărului din Borşa.

Comments