ARTA SI PROFESIONALISM Ce flori recomanda

ARTA SI PROFESIONALISM – Ce flori recomanda Floraria ,,Laura" pentru nunta de vis?

Când vine vorba despre ziua nunții, orice mireasă se gândește în detaliu la fiecare detaliu din cea mai importantă zi. Pe lângă rochia de mireasă, buchetul care o însoțește pe toată durata evenimentului trebuie să arate impecabil. Fie că este confecționat din flori vii și colorate, fie că are inserate bijuterii, buchetul de mireasă se asortează de cele mai multe ori cu aranjamentele florale cu care sunt întâmpinați invitații. Pentru toate aceste detalii, Florăria „Laura” din Baia Mare vine cu diverse idei inedite și elegante pentru ca buchetul fiecărei mirese să fie la standardele impuse unui eveniment unic.

poza flori3

Pentru nunta perfectă, în materie de flori, experții recomandă culori cât mai deschise și flori de sezon.

Hortensiile sau mini rosele sunt prezente în majoritatea buchetelor sau al aranjamentelor florare care sunt realizate pentru nunți. Culorile care dau notă evenimentului sunt culori calde, precum cuarțul sau roz deschis. În funcție de dorințele mirilor, aranjamentele florale pot fi sofisticate sau nu, dar de cele mai multe ori acestea sunt simple, în suport de sticlă”, a spus Laura Lupșe, administratorul Florăriei „Laura” din Baia Mare.

Viitoarele mirese pot apela cu încredere la serviciile Florăriei „Laura” din Baia Mare. Cu imaginație și cu mult talent, buchetele de mireasă sau aranjamentele florale devin mai elegante. Florăria „Laura” este situată la parterul magazinului universal Maramureș, iar detalii obțineți la numărul de telefon: 0744471710.

Simona Vasiac

poza flori4

Comments