ATAC ARMAT IN SUEDIA O persoana a deschis

ATAC ARMAT IN SUEDIA - O persoana a deschis focul in multime

foto: www.europafm.ro

ATAC ARMAT ÎN SUEDIA  Patru oameni au fost răniţi în oraşul suedez Malmo, după ce o persoană a deschis focul în mulţime.

Una dintre persoanele rănite este în stare gravă. Martori citaţi de presa locală spun că victimele se aflau într-o maşină care era urmărită de două scutere şi care în cele din urmă s-a oprit într-un copac.

Indivizii de pe scutere, care aveau feţele acoperite, ar fi deschis focul cu arme automate, trăgând 20 de gloanţe, apoi s-au făcut nevăzuţi înainte ca forţele de ordine să ajungă la faţa locului.

DOLIU – A murit Ioan Gyuri Pascu

Poliţia a deschis o anchetă pentru tentativă de crimă, dar niciun suspect nu a fost reţinut.

Suedia are o infracţionalitate în general scăzută, dar în ultimii ani s-au înmulţit violenţele din cartierele sărace ale marilor oraşe. Autorităţile pun acest fenomen pe seama rivalităţilor dintre bandele de traficanţi de droguri şi de fiinţe umane.

Un bărbat aflat într-o maşină – Audi, conform unor martori -, a tras cel puţin 20 de gloanţe şi apoi a dispărut în viteză. Presa locală citează oficiali ai poliţiei din Malmo care spun că 4 persoane au fost rănite. Dintre acestea, 3 au mers singure la spital. Zona a fost încercuită, iar autorităţile încearcă să dea de urma suspectului.

ROMÂNIA ”FAKE” – Țara hainelor contrafăcute

Presa locală scrie că incidentul s-a întâmplat într-un complex de blocuri, în curtea interioară a acestora.

În acelaşi timp a fost înregistrată o alertă de explozie într-o altă zonă a oraşului, la circa un kilometru distanţă. Purtătoarea de cuvânt a poliţiei din Malmo a declarat că ofiţerii care au mers la faţa locului nu au găsit nicio urmă. Misiunea a fost declarată închisă după o jumătate de oră de căutări.

Autorităţile din Malmo dau asigurări că situaţia se află sub control. În oraş sunt forţe speciale de poliţie în această seară pentru că se desfăşoară un meci de fotbal de mare risc.

Sursă

Comments