Au carat un cadavru la oficiul postal pentru a fura pensia. Detalii socante din ancheta

Au carat un cadavru la oficiul postal pentru

Au carat un cadavru la oficiul postal pentru a fura pensia. Detalii socante din ancheta

Gardai, forta de politie din Irlanda, a lansat o ancheta dupa ce lucratorii de la oficiul postal au fost cei care au alertat autoritatile, potrivit Insider.

Cei doi barbati care au intocmit fapta cu pricina nu au primit banii solicitati. Martorii, totusi, au rams ingroziti in urma celor intamplate.

Potrivit presei irlandeze, incidentul asemanator cu actiunea filmului ,,Weekend at Bernie's" s-a petrecut dupa ce initial un barbat a venit singur la oficiul postal pentru a colecta pensia defunctului si i s-a spus de catre personalul de acolo ca beneficiarul pensiei trebuie sa fie prezent in persoana.

Barbatul a plecat si s-a intors la scurt timp cu o alta persoana care l-a ajutat sa care cadavrul. O femeie care locuieste in apropierea oficiului postal a declarat ca fiica ei a vazut barbatii care transportau cadavrul in cladire.

,,Ea tocmai ce pleca de acasa in acel moment si a spus ca barbatul (cadavrul carat de cei doi) arata foarte rau, iau picioarele ii tarau pamantul", a declarat femeia.

Dupa ce mai multi trecatori au devenit suspiciosi, cei doi barbati au fugit de la fata locului, lasand cadavrul in urma.

La fata locului au intervenit serviciile de urgenta si politia. Barbatul, care a fost identificat ca un rezident local in varsta de 60 de ani, pe nume Peadar Doyle, a fost ulterior declarat mort. Casa lui a fost declarata loc al crimei.

Comments