Au trecut 6 ani de la moartea lui Patrick Ekeng! Mesajul clubului Dinamo in amintirea fotbalistului care si-a dat ultima suflare pe teren

Au trecut 6 ani de la moartea lui Patrick

Au trecut 6 ani de la moartea lui Patrick Ekeng! Mesajul clubului Dinamo in amintirea fotbalistului...

,,6 mai, ziua in care l-am pierdut pentru totdeauna pe Patrick Ekeng.

Introdus pe teren in minutul 63 al unui meci de campionat cu Viitorul Constanta, Patrick Ekeng s-a prabusit pe gazon cateva minute mai tarziu si a plecat, in tricoul alb-rosu cu numarul 14, intr-o lume mai buna alaturi de Catalin Hildan.

Despre Patrick Ekeng

Nascut pe 26 martie 1990, Patrick Claude Ekeng Ekeng, pe numele sau complet, a evoluat de-a lungul carierei sale de jucator profesionist, la formatii precum Le Mans, Rodez, Lausanne, Cordoba si Dinamo Bucuresti.

12 meciuri in toate competitiile a adunat Patrick Ekeng in tricoul echipei din Stefan cel Mare.

1 gol a marcat Patrick Ekeng pentru Dinamo, in mansa a doua a semifinalelor Cupei Romaniei, scor 2-2, cu FCSB. Prin golului sau senzational, a contribuit decisiv la calificarea dinamovistilor in finala.

Te vom iubi mereu, PATRICK EKENG!", a transmis clubul Dinamo la miezul noptii.

Patrick Ekeng a murit pe data de 6 mai 2016, dupa ce s-a prabusit pe teren in timpul meciului dintre Dinamo si Viitorul Constanta, fara un contact cu un adversar in prealabil. Dupa interventia staff-ului medical al echipei Dinamo, s-a apelat la ambulanta. Ekeng a primit ingrijiri pe gazon, iar apoi a fost transportat la spital, unde s-a constatat ca a suferit un stop cardio-respirator. Ekeng fusese introdus pe gazon de doar sapte minute. Martorii oculari au relatat ca medicul Duta de pe ambulanta a intervenit foarte tarziu.

Comments