AVERTISMENT "Banii pentru fermieri vor fi

AVERTISMENT – "Banii pentru fermieri vor fi luati de imigranti!"

AVERTISMENT Europarlamentarul român Laurențiu Rebega avertizează că mai marii Uniunii Europene, UE, vor da banii fermierilor pentru susținerea imigranților!

AVERTISMENT ”Într-o discuție între patru ochi cu comisarul european Phil Hogan, într-un moment de sinceritate mi-a spus: Laurențiu, nu mai avem bani! În momentul în care un comisar spune că nu mai avem bani, îl întrebi dar de ce nu mai avem bani?

Pentru că se duc într-o altă direcție! Am întrebat: și care este direcția? Nu vreau să sugerez eu care este direcția, dar domnul Soros la un moment dat a venit în Parlamentul European și ne-a dat sfaturi că putem găsi soluții pentru ținerea refugiaților în condiții optime cu sume de la Agricultură și de la fondurile de coeziune”, a declarat Rebega.

Europarlamentarul român explică apoi pe larg ce se va întâmpla: ”Adică, noi să nu ne mai producem mâncarea, dar să putem să achiziționăm produse pentru susținerea celor care au provenit din spațiul extra Uniunea Europeană. Este o declarație dată de Soros în discursul lui din Parlamentul European. A fost o sugestie prin care a arătat că există posibilitatea să retragă niște bani de la Agricultură și de la fondurile de coeziune pentru susținerea acestor emigranți, reconsiderînd că Europa are nevoie, în momentul de față, de 30 de miliarde de euro pentru ținerea și, dacă vreți, crearea unor condiții optime pentru emigranți”.

sursa info

Comments