AVERTISMENT - Se fura din casele aflate in constructie

AVERTISMENT - Se fura din casele aflate in constructie

AVERTISMENT Luni, 5 septembrie, un borşean a sesizat poliţia cu privire la comiterea unui furt dintr-un imobil aflat în construcţie.

AVERTISMENT Acesta a declarat că în perioada 3–5 septembrie, persoane necunoscute au sustras mai multe unelte electrice aflate într-un imobil ce nu are montate uşi sau ferestre.

Valoarea prejudiciului reclamat este de 6.000 de lei. Poliţiştii desfăşoară activităţi în vederea recuperării prejudiciului, identificării autorilor şi tragerii lor la răspundere.

Poliţiştii recomandă încă o dată să luaţi măsuri minime de protecţie a bunurilor astfel încât să nu cădeţi victime ale hoţilor. Asiguraţi-vă locuinţele cu sisteme de închidere şi alarmare. În cazul în care locuinţa în construcţie se află într-o zonă izolată, asiguraţi-vă că o persoană de încredere poate să treacă zilnic pe la respectiva locaţie şi să o supravegheze. Asiguraţi iluminarea şi îngrădirea perimetrului. Nu depozitaţi bunuri în casele aflate în construcţie (mobilier, electronice, electrocasnice etc.).

Comments