Barbatul din Dolj care a amenintat cu o arma, in trafic, pasagerii unui autoturism, nu e de gasit. Politia suspecteaza ca ar fi fugit din tara

Barbatul din Dolj care a amenintat cu o

Barbatul din Dolj care a amenintat cu o arma, in trafic, pasagerii unui autoturism, nu e de gasit. P...


Tanarul de 22 de ani, care a blocat un autoturism pe un drum judetean din Dolj pe 19 februarie si i-a amenintat pe ocupantii masinii cu un pistol, nu a fost gasit. Potrivit inspectorului principal de politie Cosmin Gradinaru, purtator de cuvant al IPJ Dolj, exista suspiciunea ca barbatul ar fi fugit din Romania.


Dupa perchezitiile de luni, 1 martie, cand la domiciliul individului au fost descoperite pistoale de tip airsoft, pentru care nu e necesara autorizare, anchetatorii au renuntat la acuzatia de nerespectare a regimului armelor si al munitiilor.


,,Ramane in picioare acuzatia de amenintare. Barbatul e cautat in continuare pentru a fi reaudiat. Intr-adevar, exista suspiciuni ca ar fi plecat din tara", a transmis Cosmin Gradinaru, purtator de cuvant al IPJ Dolj.


Pe 19 februarie, politistii au fost sesizati de o femeie de 33 de ani din Bucuresti, cu privire la faptul ca in cursul aceleiasi zile au fost blocati in trafic de un autoturism condus de un tanar, fiind amenintati cu un pistol.


In ziua incidentului, imediat dupa apelul la 112, politistii l-au identificat si gasit pe soferul acuzat, l-au perchezitionat, dar nu au gasit nicio arma asupra lui.


,,Nu era pistol, era o arma de jucarie. Nu am arme", le-ar fi spus tanarul de 22 de ani anchetatorilor.


Ancheta a fost reluata dupa ce, pe 28 februarie, imaginile incidentului au ajuns in spatiul public.Comments