BASCHET BCM Baia Mare Steaua Bucuresti

BASCHET - BCM Baia Mare – Steaua Bucuresti 76-102

BASCHET BCM Baia Mare a debutat cu o înfrângere în Liga Națională de Baschet.

BASCHET Elevii antrenați de Sebastian Man și Dan Donca au pierdut la 26 de puncte duelul cu experimentații de la Steaua București. Scorul final al partidei a fost de 76-102. Următoarea etapă BCM Baia Mare se pregătește de primul meci în deplasare.

Primele trei sferturi ale partidei au fost adjudecate de Steaua București. BCM Baia Mare și-a revenit spectaculos în ultimul sfert (15-23, 18- 38, 20-25, 23-16).

„Există o emoție foarte mare și înainte și după meci. După 26 de ani am avut onoarea să avem o partidă de Liga Națională în Sala Polivalentă „Lascăr Pană” din Baia Mare. Am jucat împotriva unei echipe care este de primele trei locuri. Felicit toți jucătorii pentru această partidă”, a declarat George Opriș, președintele clubului BCM Baia Mare.

„A fost un meci greu împotriva Stelei, o echipă pretendentă la titlu. În unele momente noi am tratat partida cu foarte mult entuziasm iar ei cu experiența lor. Mă bucur că am avut momente când am jucat cu patru români pe teren. Sunt foarte mulțumit pentru prestația publicului, căldura cu care am fost primiți în Sala „Lascăr Pană” din Baia Mare, a spus Sebastian Man, antrenor principal BCM.

Principalul marcator de trei puncte al băimărenilor a fost sârbul Milos Macura, proaspăt sosit în vestiarul BCM Baia Mare. Alături de acesta s-au mai evidențiat Smith Mile și în ultimul sfert al partidei Steve Rosemond s-a întrecut și el în reușite al aruncărilor de trei puncte.

Următoarea etapă BCM Baia Mare face deplasarea la Craiova. Aici, echipa băimăreană va susține vineri, 23 septembrie, a doua partidă din cadrul Ligii Naționale de Baschet.

Credit foto: Paul Ursachi.

Simona Vasiac

Comments