BASCHET BCM Baia Mare Steaua Bucuresti, azi

BASCHET – BCM Baia Mare – Steaua Bucuresti, azi in Polivalenta baimareana

BASCHET BCM Baia Mare se pregătește să deschidă sărbătoarea în Sala Polivalentă „Lascăr Pană”.

BASCHET Astăzi, 19 septembrie, de la ora 18.00, elevii antrenați de Sebastian Man și Dan Donca susțin primul meci din Liga Națională.

Evenimentul este o premieră pentru Baia Mare, iar partida va fi susținută în compania unui adversar de calibru, Steaua București.

O echipă tânără care în primăvara acestui an a reușit să scrie istorie pentru municipiu, BCM începe lupta în Liga Națională.

„Ne dorim ca partida cu Steaua să fie o sărbătoare baschetbalistică atât pentru clubul nostru, cât și pentru Baia Mare.

După o pauză de 26 de ani, Baia Mare joacă primul meci în Liga Națională.

Dorim să oferim spectatorilor un meci de calibru național și îi așteptăm în număr cât mai mare alături de noi”, a declarat George Opriș, președintele clubului.

„Este primul meci oficial. Suntem nerăbdători să debutăm în această competiție, mai ales că facem acest lucru în fața suporterilor noștri. Întâlnim o pretendentă la titlul, un brand în sportul românesc. Deși am avut lotul complet abia sâmbătă, cu siguranță o să vedeți o echipă care va lupta pentru fiecare minge. O echipă care își va vinde scump pielea. Așteptăm lumea la sală pentru a vedea un spectacol sportiv”, a declarat Sebastian Man, antrenorul principal al BCM Baia Mare.

Majoritatea componenților lotului băimărean se află la primul meci în Liga Națională.

Mai mult, Marius Ciotlăuș, Vlad Dumitrescu și Adrian Movileanu, nou-veniți în vestiarul BCM Baia Mare vor evolua pentru prima dată în culorile clubului băimărean la partida din această seară.

Citeşte şi BASCHET – Un nou transfer la BCM Olimpic Baia Mare

Simona Vasiac

Comments