BASCHET BCM Baia Mare, un nou

BASCHET - BCM Baia Mare, un nou transfer

www.24secunde.ro

BASCHET  BCM Baia Mare continuă seria transferurilor menite să întărească echipa pentru Liga Naţională. Gruparea băimăreană a realizat cel de-al cincilea transfer. Anunţul a fost făcut în urmă cu aproximativ 24 de ore, iar potrivit acestuia Akeme Smart  este noul component al echipei.

Akeme Smart are 25 de ani, 2.21 înălţime şi 110 kilograme, joacă pe poziţia 5, fiind un produs al Colegiului McCOOK SUA și având medii de 6.4 puncte, 6.4 recuperări / meci.

Primul angajament al acestuia de peste ocean a fost la o echipă din Spania unde a jucat în perioada 2013-2015. Despre Akeme oficialii clubului spun că este „un jucător exponenţial pentru echipă, cu medii de 10 puncte, 8.7 recuperări și 56% procentaj din acţiune”. Anul acesta Akeme Smart a făcut parte din echipa Memphis Grizzlies NBA, la Summer League 2016 disputat în oraşul Las Vegas în luna iulie.

Reamintim că în 11 iulie a fost stabilit de către Federaţia Română de Baschet şi programul pentru Cupa României Masculin ediţia ediţia 2016-2017. În cadrul acestuia formaţia băimăreană va întâlni B.C. – S.C.M. Timişoara. Partida tur va avea loc în 28 septembrie , iar returul o săptămâna mai târziu.

ActualMM

Comments