Bataie cu crosele de golf in mijlocul

Bataie cu crosele de golf in mijlocul strazii, pe un bulevard din Bucuresti. Europol: ,,S-a jucat la...


Mai multi soferi s-au luat la bataie cu crosele de golf in traficul din Bucuresti. Agresiunea a fost filmata, iar imaginile au fost postate pe Facebook de sindicatul Europol din Politie, care noteaza ca agresiunea a avut loc la scurt timp dupa ce presedintele Klaus Iohannis i-a indemnat pe romani sa descopere golful, potrivit Hotnews.


,,La scurt timp dupa declaratia de sambata a lui Klaus Iohannis, Presedintele Romaniei, de pe un teren de golf din jud. Alba, prin care incuraja romanii sa <>, pe un bulevard din Bucuresti s-au scos crosele. S-a jucat la sange, cu multa patima si pasiune, doar ca nu pe terenul de golf, ci pe asfaltul de pe bulevard", se arata intr-o postare de pe pagina de Facebook a Europol.


,,Fenomenul agresiunilor din trafic este tot mai accentuat, iar faptul ca astazi orice sofer poate avea in masina, la indemana, orice obiect contondent, de genul bata de baseball, crosa de golf, sabii, macete etc. ne demonstreaza inca o data cat de depasita este legea si politica penala din Romania", acuza sindicalistii.


Presedintele Klaus Iohannis a incurajat romanii, sambata, la un eveniment organizat cu prilejul decernarii premiilor Cupei de Golf ,,Paul Tomita", sa descopere golful, un sport ,,deloc exclusivist", care ofera ocazia de a petrece mai mult timp in natura, mai ales in contextul pandemic.


,,Golful se poate practica la orice varsta si incurajez pe cat mai multi sa descopere acest frumos sport, care ofera multe satisfactii", a spus presedintele.


Comments