Ben Oni Ardelean, mesaj intern catre colegi, dupa acuzatiile ca ar fi facut poza la petrecerea din Palatul Victoria: „Nu am nicio legatura, nu am de ce sa react

Ben Oni Ardelean, mesaj intern catre colegi,

Ben Oni Ardelean, mesaj intern catre colegi, dupa acuzatiile ca ar fi facut poza la petrecerea din P...


Deputatul Ben Oni Ardelean a transmis, sambata, un mesaj pe grupul intern al partidului, in care da asigurari ca nu are nicio legatura cu aparitia in spatiul public a fotografiei in care premierul Ludovic Orban petrece, in biroul de la Palatul Victoria, alaturi de cativa ministri.


Surse liberale precizasera, pentru Libertatea, ca in partid este suspectat Ben Oni Ardelean ca fiind cel care a facut fotografia care, mai apoi, a aparut in spatiul public.


Ben Oni Ardelean nu a vrut sa raspunda la solicitarile presei, insa a trimis un mesaj pe grupul intern al partidului.


In mesajul ajuns in posesia Libertatea, deputatul explica de ce nu a dorit sa dezminta informatia ca ar fi fost implicat in acest scandal si ii asigura pe colegii din partid ca nu a avut nicio implicare in realizarea fotografiei.


"Dragi colege si colegi, sunt sigur ca au ajuns si la voi barfele care circula pe net, cum ca eu as fi autorul fotografiei care circula. Nu am raspuns presei ca nu am de ce sa reactionez la barfe si nici nu vreau sa intretin atmosfera prin dezmintiri la ceea ce apare pe "surse". Dar, din respect fata de voi, colegii mei, va spun clar si raspicat: nu am nicio legatura cu ceea ce a aparut in spatiul public", a transmis Ben Oni Ardelean.


La petrecerea din biroul premierului au participat vicepremierul Raluca Turcan, ministrii Lucian Bode, Bogdan Aurescu, Virgil Popescu, Adrian Oros, seful Cancelariei, Ionel Danca si deputatul Ben Oni Ardelean.


Premierul Ludovic Orban a declarat pentru Libertatea ca fotografia in care apar mai multi membri ai Guvernului, in timp ce fumeaza si consuma bauturi alcoolice, a fost facuta in biroul sau, luni, de ziua sa, cand a implinit 57 de ani.


El a mai spus ca in incapere mai erau ,,trei colegi care nu se vad in poza". Intrebat cine a facut fotografia, premierul a spus ca ,,eventual, cine ne-a servit putea sa o faca".


Guvernul a anuntat, sambata, printr-un comunicat, ca premierul a achitat doua amenzi, pentru fumatul in spatii publice si pentru nepurtarea mastii.


Comments