Ben Oni Ardelean: "Vlad Voiculescu trebuie sa plece imediat din functia de ministru al Sanatatii"

Ben Oni Ardelean "Vlad Voiculescu trebuie sa

Ben Oni Ardelean: "Vlad Voiculescu trebuie sa plece imediat din functia de ministru al Sanatatii"

,,Eu ceea ce vreau sa spun, ca de 30 de ani in Romania asa ceva nu s-a intamplat, ceea ce s-a intamplat astazi. Este o premiera in istoria guvernamentala, adica sa iasa premierul si in acelasi timp un ministru sa vorbeasca peste el, dandu-i flit pana la urma urmei premierului. Eu nu cred ca o astfel de procedura manageriala, sa nu-i spun guvernamentala, ca deja mi se pare mult prea mult, trebuie sa ramana trecuta cu vederea.

In al doilea rand, eu ceea ce cred este ca domnul Voiculescu face intentionat chestiunile respective. Eu nu cred in coincidente, nu cred in chestiuni care se intampla asa peste noapte, nu cred ca multimea aceea de consilieri onorifici, pe care domnia sa ii are si care ar trebui sa il informeze zi si noapte ce se intampla in jurul sau, sunt atat de paraleli cu lumea inconjuratoare. Eu cred ca acestia chiar trebuiau sa il informeze.

Parerea mea este ca ceea ce s-a intamplat vineri noaptea este de noaptea mintii, ca acest ministru trebuie sa plece imediat din functie, ca dorinta sa, pe care a avut-o permanent e sa isi faca imagine pe Facebook si sa pozeze peste tot ca salvatorul universului... nu il prinde deloc", a declarat Ben Oni Ardelean.

Intrebat daca in sedinta de luni o sa ceara oficial demisia lui Vlad Voiculescu, vicepresedintele PNL a declarat: ,,Maine dimineata, am declarat chestiunea respectiva. Eu cred ca premierul trebuie automat sa il demita. Chiar daca acesta nu va vrea de buna voie sa plece, trebuie sa il demita, tocmai pentru a arata domnul Citu ca intr-adevar este un premier care conduce Romania si nu este doar pus acolo de unii si de altii ca sa managerieze conflictele din universul acesta romanesc".

Comments