BLESTEMUL

BLESTEMUL SINELOR. Doi frati din Arad au fost LOVItI DE UN DESTIN FATAL. Este incredibil ce LI S-A I...

Amândoi frații aveau căștile pe urechi și ascultau muzică în momentul când au murit

Pe 10 februarie a.c., la ora 14.45, un tânăr arădean, Matei Guler, de numai 20 de ani, a fost lovit mortal de un tren, în timp ce mergea la muncă. Băiatul asculta muzică și nu a auzit locomotiva care l-a strivit sub roțile sale de fier. S-ar putea spune că a fost un banal accident. Dar dacă ne gândim că, pe 9 noiembrie 2012, exact în același loc, un alt tren l-a ucis pe fratele său, Samuiel Guler, de numai 18 ani, cuvântul „fatalitate” capătă o conotație tulburătoare.


FOTO: Matei și Samuiel Guler au avut aceeași soartă. Acasă au mai rămas doi frați FOTO: SPECIALARAD.ROPracticant de Parkour

Deși practica sporturi destul de periculoase, Parkour și Freerunning, de pe urma căruia te poți alege cu multe oase rupte, Matei Guler, un tânăr arădean de doar 20 de ani, și-a găsit sfârșitul într-un mod tragic. Incidentul s-a petrecut vineri, în jurul orei 15:00, pe Calea 6 Vânători, Arad, acesta îndreptându- se spre locul de muncă, care se află chiar în capătul străzii amintite, la intersecția cu Centura Municipiului Arad, informează site-ul arădean specialarad.ro. Prietenii săi spun că accidentul s-ar fi petrecut din cauza faptului că, având căștile în urechi și ascultând muzică, Matei nu a auzit trenul venind spre el.

Moartea tragică a tânărului Matei Guler poate ar fi trecut neobservată. Numai că, cercetând în urmă, afli că, exact în același loc, pe 9 noiembrie 2012, l ora 07.15, Samuiel Guler, de 18 ani, din Arad, a fost surprins și accidentat de locomotiva trenului 3112, care circula pe relația Oradea – Arad – Timișoara, în stația CFR Arad. Samuiel era fratele mai mare al lui Matei Guler.

Similitudini înspăimântătoare

În urmă cu patru ani, Samuel mergea spre școală. Băiatul era în clasa a XII – a la Liceul de Artă și a fost lovit de tren, având căștile pe urechi… Asculta muzică, cel mai probabil. Acum trei zile, fratele său Matei, muncitor la o firmă din Arad, a fost lovit de tren și a decedat. În același loc. Era tot cu căștile pe urechi, ascultând, cel mai probabil, muzică. Înfiorător!

Înainte de tragedie lui Matei i s-a stricat bicicleta

Jurnaliștii de la specialarad. ro spun că, înainte de tragedie, bicicleta lui Matei s-a stricat. Cu ea mergea întotdeauna spre locul de muncă. I-a spus tatălui său că merge pe jos, pe scurtătură, prin zona Gării Arad. În același loc unde a murit fratele său, cu cinci ani în urmă, l-a lovit trenul. „Nici nu avea cum să nu-l lovească, fiind aflat la un macaz de cale ferată, și în orice direcție ar fi mers trenul, Matei nu ar fi scăpat”, scriu reporterii de la specialarad.ro. Cei doi băieți morți în accidente feroviare mai au acasă doi frați.

Comments