BOALA CURATA – Otrava din baie pe care o folosesti zilnic. Renunta la ea, cauzeaza cancer!

BOALA CURATA – Otrava din baie pe care o folosesti zilnic. Renunta la ea, cauzeaza cancer!

sursa foto: mcbiermann.com

BOALĂ CURATĂ. Apa de gură nu numai că împrospătează respiraţia, dar previne şi apariţia cariilor – Iată cum poţi prepara o apă de gură 100% naturală, dar şi extrem de eficientă!

Studiile realizate recent au scos la iveală faptul că apa de gură din comerţ conţine un anumit tip de alcool, care odată ajuns în cavitatea bucală se transformă în acetaldehidă, o substanţă cancerigenă. Aşadar, apa de gură din comerţ creşte riscul apariţiei cancerului oral.

Pentru a te bucura de beneficiile apei de gură fără să îţi pui sănătatea în pericol, poţi prepara singură o apă de gură eficientă, dar şi 100% naturală.

Ai nevoie de următoarele ingrediente:

1 cană de apă
1 linguriţă de cuişoare
1 linguriţă de praf de scorţişoară
4 picături de ulei esenţial de mentă
Pune apa într-o cratiţă şi las-o să se încălzească, la foc mic. Adaugă cuişoarele şi scorţişoara. După ce amestecul fierbe, ia cratiţa de pe foc şi lasă conţinutul să se răcească.

Strecoară amestecul şi pune-l într-un recipient cu capac. Adaugă 4 picături de ulei esenţial de mentă, agită bine sticla şi depoziteaz-o în frigider.

Foloseşte această apă de gură de două ori pe zi.

Cuişoarele au proprietăţi antiseptice şi antioxidante, aşa că vor ţine infecţiile la distanţă. Totodată, scorţişoara împiedică dezvoltarea bacteriilor, având efect antimicrobian. Uleiul esenţial de mentă asigură o respiraţie proaspătă.

Sursa info

Comments