Bobby Paunescu iese la atac: "Ce faceti dvs sa stiti ca este politie politica, este terorism!" Spre cine se indrepta "sagetile" presedintelui ARMIS

Bobby Paunescu iese la atac "Ce faceti dvs

Bobby Paunescu iese la atac: "Ce faceti dvs sa stiti ca este politie politica, este terorism!" Spre...

"Sunt cetateni romani. Nu exista Tinutul Secuiesc. Au reprezentat Romania la Campionatul Mondial. Daca reprezinti Echipa Nationala a Romaniei trebuie sa fii cetatean roman. Cetatenia romana poti sa o pierzi.

(...) sunt oameni care duc actiuni subversive, oameni de afaceri murdari - au parte de tratamentul pe care il am eu? Ei pun in pericol Romania. Ministrul Sportului, cei de la UDMR care au acces la documente NATO, documente secrete, clasificate? Ungaria care ia clar decizia de a sprijini Rusia in acest conflict - cum sunt ele pedepsite?

Corpul de control al primului ministru e blocat in anumite ministere sa nu isi faca treaba. Nu exista cai de atac. Se face asta pentru a tine Romania jos. Aceste lucruri trebuie sa dispara.

Bulgaria se bucura de sprijinul Americii pe gaz si petrol pentru a-si mentine coloana vertebrala.

Ungaria, daca accepta sa sustina Ucraina, automat isi interzicea dreptul sa ceara autonomia teritoriala din alte tari. Atunci, a sustine Ucraina insemana a fi impotriva acestor oameni care vor modificarea granitelor. Acest lucuru nu se va intampla in Romania. Ei nu o fac. Folosesc chestiunea cu Tinutul Secuiesc. De aia nu sunt de acord cu lumea civilizata, cu America. Suntem obligati sa sustinem Ucraina. E un atac pe fata si o crima oribila. Toti care sustin razboiul, nu doar Putin, si cei din Romania, sunt vinovati de crime impotriva umanitatii.

Nu cred ca UDMR va mai fi mult timp la guvernare. Rusia face atacuri pentru a destabiliza Romania si a le da forta oamenilor de afaceri de rea credinta. Acest lucru se va termina incet-incet", a afirmat Bobby Paunescu.

El a mers chiar mai departe si a transmis un mesaj direct celor care vor sa destabilizeze tara si sa o mentina la un nivel de subdezvoltare.

"Intalnirile pe care dvs, stimati tradatori ai Romaniei, le faceti cu oameni din Craiova, din Arges, sa stiti ca sunt indreptate impotriva oamenilor care vor binele acestei tari. Ce faceti dvs este politie politica. Este terorism. 20 de ani au intrat in vietile oamenilor. A celor care aveau contracte cu oameni importanti din America. Eu zic sa va oprit", a afirmat acesta.

Comments