Bobby Paunescu: ,,Novak Djokovic este un mare campion, un simbol pentru Serbia. Nimeni nu e mai pres...

,,Apreciem demersul lui Novak Djokovic, pe langa faptul ca si-a anuntat candidatura la presedintie. Nu a vrut sa se vaccineze si nu s-a vaccinat. In Australia nu e dictatura. El este un mare campion, fara discutie. Organizatorii turneului de tenis functioneaza intr-o tara cu anumite reguli, nimeni nu e mai presus de reguli. Daca cineva zice sa mergi pe dreapta, mergi pe dreapta. (...) Djokovic nu era singur, are consultanti, e foarte bogat, isi doreste sa ajunga presedintele Serbiei. A avut oameni in jurul lui nu din Serbia sau..., ci din Vest. Si pozitia dansului ca nu vrea sa fie vaccinat. Sunt niste riscuri. Daca vrei sa respecti niste reguli, daca vrem sa revina diaspora, romanii in tara, regulile sa fie reguli. Daca s-a stabilit pe strada aia sa mergi pe dreapta, se merge pe dreapta, nu pe stanga.

Acolo nu e dictatura, l-au invitat, iar organele abilitate.... Nu ne intereseaza ca e numarul 1, s-a uitat pe lista, <<e vaccinat? Nu. Pa!>>. Exista niste reguli. Da... presiunea internationala... Au dat in judecata, un ministru a spus ca <<ce mai stati, e clar ca nu are voie, gata!>>. Daca vrem sa depasim ne asumam un risc si luam amenda.

A castigat de multe ori, e un spectacol sa-l vezi jucand, a castigat foarte multi bani. Nu functioneaza spaga... La noi e asa... (...) Si am o veste buna pentru UDMR, ca au insamantat cu drone paduri noi si o folosesc cu succes si, peste ani, vom avea o noua generatie de maghiari bogati.

Regulile sunt reguli. Apreciez foarte mult ca dl Djokovic a avut o pozitie si a ramas aceeasi, indiferent ce. Dar trebuia sa stie dinainte, la frontiera. Nu intri... Australia, acum 3-4 luni, a trecut printr-un moment cumplit, in care lumea a murit pe capete", a declarat omul de afaceri Bobby Paunescu, presedinte ARMIS, duminica seara, la B1 tv.

,,Il apreciem enorm ca sportiv. A stat, a spus ca nu ma vaccinez. Dumnezeu sa-i dea sanatate. Tatal sau a si anuntat ca Djokovic inseamna Serbia, Serbia inseamna Djokovic, asa cum a facut si in Germania Hitler, in anii 30. Asa a inceput, in anii 35-36, Hitler inseamna Germania, Germania inseamna Hitler. (...)

Il vedem castigand. E un simbol foarte important pentru Serbia. Avem nevoie de astfel de simboluri care sa impulsioneze tot ce inseamna. (...) Ca sportiv il apreciem, dar, pe de alta parte, e o parere personala, ce a facut guvernul australian, e bine", a concluzionat Bobby Paunescu.

Comments