Brigitte a spus adevaratul motiv pentru care s-a despartit de Ilie Nastase. ,,A pierdut in fata mea ca m-a inselat. Am vrut sa ma razbun"

Brigitte a spus adevaratul motiv pentru care

Brigitte a spus adevaratul motiv pentru care s-a despartit de Ilie Nastase. ,,A pierdut in fata mea...


Brigitte a divortat de Ilie Nastase si si-a refacut viata alaturi de Florin Pastrama. Bruneta nu a negat niciodata problemele care au existat in casnicia cu fostul tenismen, iar acum a facut o dezvaluire neasteptata in cadrul reality-show-ului pe care il are la Antena Stars. Fosta concurenta de la Ferma Vedetelor a vorbit despre momentele dureroase din viata ei.


"S-a purtat urat cu mine si mi-a facut ce mi-a facut. De-aia mi s-a intamplat ce mi s-a intamplat. Eu nu am vazut diferenta de varsta.Eu m-am indragostit de el. Pentru mine a fost ca un zeu, dupa bataile pe care mi le dadea Ovidiu. Ilie a pierdut in fata mea pentru ca m-a inselat si nu a fost corect cu mine", a declarat Brigitte cu ochii in lacrimi, potrivit Spynews.


"Si am vrut sa ma razbun. Iar eu de-aia m-am purtat urat cu el. Nu exista compromis.


Eu puteam sa fiu fericita si sa am totul, dar eu am lasat totul pentru ca nu am vrut sa fie compromis. Am stiut ca e asa, dar am crezut ca se va schimba pentru mine si se va pocai pentru mine", a mai zis ea.


Comments