Bucurestenii au parte de zile de FOC! Cat va dura Infernul: prognoza speciala pentru Capitala emisa...

Potrivit meteorologilor, in perioada 20 iunie, ora 10:00 - 21 iunie, ora 10:00, in Capitala, valul de caldura va continua sa se intensifice, astfel incat se vor inregistra temperaturi deosebit de ridicate pentru aceasta data. Va fi canicula si disconfort termic accentuat, iar indicele temperatura-umezeala (ITU) va depasi pragul critic de 80 de unitati.

Canicula in Romania. Sfaturi de la medici. Carmen Dorobat: ,,Evitati deplasarile intre orele 12-18"

Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 38 de grade, iar cea minima intre 17 si 20 de grade. Cerul va fi variabil, in timp ce vantul va sufla in general moderat.

In intervalul 21 iunie, ora 10:00 - 22 iunie,ora 10:00, caldura va continua sa fie prezenta in Bucuresti, dar se va diminua usor in intensitate. Vremea va fi caniculara in orele amiezii, cand si ITU va putea atinge pragul critic de 80 de unitati.

Traficul rutier, afectat de canicula! RESTRICTII pe drumurile din 15 judete

Cerul va fi mai mult senin si vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima, mai scazuta decat in intervalul anterior, va fi de 34 - 35 de grade, iar cea minima de 17 - 19 grade.

ANM a emis noi avertizari Cod galben si Cod portocaliu de canicula, valabile in zilele de joi in vineri, in aproape toata tara, inclusiv in municipiul Bucuresti.

Comments