Cadouri, surprize, premii, preturi atractive, o gama variata de produse toate la Marea Deschidere a magazinului Casa Rusu din Baia Mare.

Cadouri, surprize, premii, preturi

Cadouri, surprize, premii, preturi atractive, o gama variata de produse toate la Marea Deschidere a...

Compania romaneasca de mobila Casa Rusu isi deschide portiile celui mai modern magazin de mobilier si decoratiuni din Baia Mare, vineri 29.11.2019, ora 10.00.
Locatia magazinului este in Centrul Comercial Aushopping Baia Mare, str. Bulevardul Bucuresti nr.144.

Cu aproape 20 de magazine deschise pe intreg teritoriul tarii, si cel din Baia Mare urmeaza conceptul general, fiind creat pentru a aduce la viata experienta de acasa si de a aduce si romanilor din aceasta zona mobilier creat exact pe stilul lor. Colectiile moderne si inedite de mobilier nu vor lipsi nici de aici, la fel si decoratiunile elegante,tapiteriile confortabile sau mobilierul practic din gama NEXT.

Mai mult decat atat,toti clientii prezenti la Marea Deschidere vor avea parte de reduceri semnificative la toate obiectele de mobilier si, in plus, o extra reducere de 5% pentru toti cei care vin la eveniment cu talonul de reducere disponibil in pliantul magazinului Casa Rusu.

Surprizele nu se opresc aici. Casa Rusu inaugureaza cu fast noul magazin din Baia Mare si ii intampina pe primii 500 de clienti cu perne cadou.

Magazinul este unul de proportii, cu o suprafata de peste 1.900 mp

De asemenea, cumparatorii pot participa la tombola cu premii pentru produsele de mobilier. Noul magazin pune la bataie trei premii consistente pentru cei care in perioada 29.11.2019 si 15.12.2019 achizitioneaza mobilier Casa Rusu in valoare de minim 1.500 lei, mai exact trei vouchere in valoare de 3.000, 2.000 si 1.000 de lei.

Pentru pasionati si pentru cei interesati de amenajarile interioare, Casa Rusu a pregatit un WORKSHOP sustinut de designerii companiei, care se va desfasura in data de 29.11.2019 intre orele 14:00 – 17:00. In cadrul acestuia, designerii vor oferi sfaturi practice si reguli de baza pentru ca oricine sa poata realiza o amenajare plina de stil. Participarea este gratuita.

,,Extinderea companiei in Baia Mare a venit natural. A fost un pas pe care l-am dorit si l-am gandit de foarte multa vreme, stiind ca oamenii de aici sunt nerabdatori sa ne viziteze, iar noi abia asteptam sa ii cunoastem! Vrem sa simta experienta de acasa pe care noi o oferim in fiecare magazin Casa Rusu din tara si care este prezenta si aici, in Baia Mare. Scopul nostru este acela de a crea mobilier pe stilul romanilor si speram sa ne atingem acest obiectiv si aici", declara Cristian Rusu, CEO al Rus-Savitar.

Despre Casa Rusu

Compania Rus Savitar este unul dintre cei mai mari producatori si dealeri de mobilier din PAL si tapiterii din tara. Aceasta si-a inceput activitate ca retailer de mobila in anul 1994, iar deschiderea lantului national de magazine Casa Rusu a inceput in anul 2009. De atunci, Casa Rusu aduce oamenilor din intreaga tara solutii avantajoase de amenajare, adaptate nevoilor acestora.

Noul concept Casa Rusu preia din atmosfera spatiilor de amenajare intalnite in magazine si ofera indicii legate de design-ul si functionalitatile pieselor de mobilier: moderne, elegante, modulare si usor de asamblat. De asemenea clientii au parte si de cele mai moderne decoratiuni si produse pentru casa.

Avem cea mai moderna linie tehnologica din sud-estul Europei, in localitatea Dudestii Noi, la doar 15 kilometri de Timisoara, cladind in timp o capacitate foarte mare de productie, cu un rezultat excelent la nivel national. Pentru oamenii cifrelor, aceasta inseamna 2 milioane de mp. PAL din totalul de 6 milioane de mp. disponibil in tara.

Prin dezvoltarea tehnologiei deja existente in fabrica Rus-Savitar si crescand capacitatea de productie, reusim sa fim prima alegere a clientilor cand vine vorba de mobilier si tapiterie de calitate, disponibile in variante, nuante si dimensiuni diferite. Astfel, prin implicarea celor peste 1.500 de angajati, ne mandrim cu finalizarea a nu mai putin de 30.000 de seturi de mobilier pe luna.

In prezent, Casa Rusu detine o retea de magazine proprii care acopera orasele Bucuresti, Timisoara, Oradea, Cluj Napoca, Pitesti, Brasov, Sibiu, Constanta, Piatra Neamt, Bacau, Botosani, Buzau si Satu Mare, cu suprafete cuprinse intre 1.300 si 6.000 mp., amenajate in cele mai noi tendinte, pentru gusturi dintre cele mai diverse. In Baia Mare deschidem cel de-al 19-lea showroom al nostru si vrem sa oferim mai departe, cu aceeasi pasiune si implicare, conectati la nevoile autentice ale omului modern:

Mobila din respect pentru tine!

The post Cadouri, surprize, premii, preturi atractive, o gama variata de produse toate la Marea Deschidere a magazinului Casa Rusu din Baia Mare. appeared first on actualmm.ro.

Comments