Care sunt cele mai lenese zodii. Cinci "campioni" la statul degeaba

Care sunt cele mai lenese

Care sunt cele mai lenese zodii. Cinci "campioni" la statul degeaba

RAC - Racii nu sunt motivați de nimic, nici de banii pe care urmează să îi primească la sfârșitul lunii în funcție de cât au muncit. Stările rele de plictiseală sunt incontrolabile și nu știu cum să își lase sentimentele la o parte în timpul muncii. Nu își fac un plan pentru a-și atinge scopurile și se împiedică de greșeli. Sunt stresați și nu știu ce vor de la viață, așa că preferă să se retragă într-un colț.

FECIOARĂ - Fecioarelor le place să doarmă până târziu și amână predarea proiectelor cât pot de mult. Nu se chinuie să muncească prea mult și nu se simt prost când nu sfârșesc un lucru. Când vine vorba de abilitățile de a lucra, nativii Fecioară consideră că e mai bine să fie modești si realiști, spre deosebire de oamenii de succes care aspiră spre standarde mai înalte. Cu asemenea motivație tind să își micșoreze productivitatea.

TAUR - Pentru a-și satisface lenea, Taurii lasă proiectele importante la sfârșit, în speranța că o minune le va rezolva. Se mint singuri că ziua de mâine le va aduce un maximum de energie, iar acum e mai bine să se odihnească. Își privesc activitățile cu frică și se feresc de sarcinile prea mari. Consideră că nu totul depinde de ei și se va ivi la un moment dat cineva care să îi scoată din necazuri.

SCORPION - Scorpionii își rezolvă sarcinile într-un mod lent și se lasă distrași de zgomote și activitățile din jur. Nu evită să intre pe internet ori de câte ori au ocazia sau să vorbească prin mesaje. Preferă să se plângă de munca grea pe care o depun, în loc să o rezolve. Nu își stabilesc termene limită de predare a proiectelor și își iau pauze lungi. Se plictisesc repede, dar nu vor să își schimbe rutina de lenevit. Când vor să se apuce de treabă își doresc să facă totul dintr-o data. Se enervează și renunță.

BALANŢĂ - Weekendurile îi prind pe nativii Balanță cu proiectele neterminate. Totuși, preferă să stea toată ziua în pijamale și să se uite la televizor. Relaxarea mentală este potrivită pentru o saptămână în care ai muncit din greu însă Balanțele consideră că o zi liberă este meritată. Nu știu să își împartă timpul între familie, distracție și muncă. De fapt nu îl impart deloc. Sunt dezorganizați și stresați, dar nici nu renunță la micile plăceri, cum ar fi internetul. Nu își valorifică timpul liber, pentru că sunt leneși și amână lucrurile.

Sursa: yve.ro

Articole recomandate

Comments